Extraavisen.no

Innenriks

Drømmen for Jazz har blitt oppfylt

Hundeeier, Heidi Limbom trodde ikke med sine egne øyner da hun så hvor mye hadde kommet inn på spleisen. Det betyr at hunden kan bli operert og datoen er 1.juni.

Publisert for

, den

Hunden Jazz får nå operasjon og kan nå leve et normalt liv som andre hunder. Foto: Privat

Det kunne blitt krise for Heidi Limbom om hunden Jazz ikke fikk operasjonen som kostet henne 14.000 kroner. Etter at Extraavisen omtalte nyheten har det nå tikket inn 14.000 kroner siden 17.mai. I tillegg har flere engasjert seg i saken for å få ønsket til Heidi oppfylt.

Reaksjonen lot seg ikke vente:

– Hæ? Hvor kom de fra liksom?? Nå må jeg sette meg ned, sier Limbom til Extraavisen, og legger til:

– Han har smerter da han ikke går på smertelindring mer. Blod i avføringen gjorde at vi stoppet med smertestillende. Det er satt opp operasjons dato den 1 juni.

Hunden Jazz kunne risikert å bli avlivet dersom hunden ikke fikk den operasjonen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Etter at Jazz kom til sitt nye hjem i Grimstad, skulle det nemlig vise at noe var skikkelig galt. Til en vanlig helsesjekk hos veterinæren fikk hun beskjed om tennene til Jazz var råtne.

– For to år siden var vi hos veterinær og de sa det ikke såg så galt ut. Da jeg var tilbake hos veterinæren så kom kontra beskjeden om at tennene var i ferd med å råtne, sa hun.

For å gi jazz sjansen til å leve et fullverdig og smertefritt liv må han ha denne omfattende operasjonen. Denne operasjonen koster 14000 kroner. I tillegg koster blodanalysen rundt 1000-1200 kroner.

– Jeg har dessverre ikke disse pengene til operasjon og forsikringen dekker ikke slike ting . Jazz er selvfølgelig forsikret, men det er operasjonen som koster, sa Limbom tidligere.

Heidi Limbom sier hun er takknemlig for alle som har bidratt for at operasjonen skal kunne bli gjennomført.