Extraavisen.no

Utenriks

Hevder at Vladimir Putin har kreft

(UKRAINA): Ukrainas etterretningssjef, generalmajor Kyrylo Budanov sier i et oppsiktsvekkende intervju at Russlands diktator, Vladimir Putin er veldig syk.

Publisert for

, den

Foto: Kremlin.ru / CC BY 4.0

Det melder blant annet Sky News som har publisert et oppsiktsvekkende intervju, hvor generalmajor tror at Putin er ferdig som diktator i slutten av året.

– Vendepunktet blir i andre del i av august. De fleste av de aktive kampahandlingene vil være ferdige innen slutten av dette året.

Videre sier Budanov at det vil føre til et lederskifte i Russland som følge av krigen som har pågått siden februar i år:

– Dette vil føre til et lederskifte i den russiske føderasjonen. Denne prosessen er allerede lansert, og de beveger seg den veien.

– Vi kan bekrefte at Putin er svært dårlig psykisk og fysisk. Han er veldig syk, poengterer Budan i det oppsiktsvekkende intervjuet.

Budanov tror han har ulike sykdommer, deriblant kreft:

– Han har ulike sykdommer, en av dem er kreft. Vi har lenge sagt at den russiske hæren, som Russland prøver å fremme i ulike treningsvideoer, ikke eksisterer. Det er en horde av mennesker med våpen. Det er alt de har.

Budanov avslutter intervjuet med nyhetsbyrået AP at han er optimistisk.

Det har lenge vært spekulert om at den russiske diktatoren kan være dødelig syk, men det har ikke forekommet konkrete kilder som tilsier at han er syk.

– Våre folk er overbevist om at han er syk. Han er urolig for covid og har holdt distanse til sin stab, sa kilden i Pentagon i følge Daily Star.

«Noen sier han har kreft og noen sier han har hjerneskade som følge av covid» sa hun i et intervju som ble lagt ut på USAs myndigheter på sine nettsider.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer