Extraavisen.no

Utenriks

Hevder han blir president i august

USAs tidligere president, Donald Trump har fortalt sine bekjente i kretsen at han kommer til å bli president igjen, og at det vil skje i kommende august.

Publisert for

, den

Wikimedia Commons
USAS tidligere president, Donald Trump hevder han blir president i august. Foto: Gage Skidmore

Trump har sagt til flere personer han er i kontakt med, at han regner med å bli gjeninnsatt i August (nei, det er ikke sånn det fungerer, men deler bare informasjon), skriver journalisten i The New York Times, Maggie Haberman på Twitter.

I tillegg skal tidligere sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn ha anbefalt Trump sine tilhenger under en QAnon-konferanse i Dallas i helga, at USAs militære gjennomførte et kupp liknende det som har skjedd i Myanmar for å gjeninnsette Trump.

Haberman har i flere tiår dekket Trump tett for New York Times og andre aviser. I USA regnes hun som en av de beste journalistene med best kilder i hennes krets.

Foto: Shutterstock

– Dette skjer ikke i et vakum. Det skjer fordi han står overfor en mulig tiltale fra statsadvokaten på Manhattan, skriver Haberman.

Hun skriver også at Trump har lett for å tro at han kommer til å bli president, men at han ikke har noe sjans til å lede landet etter de omfattende omveltninger som han har påført landet. Tidligere i år oppfordret han sine tilhenger til å marsjere opp mot kongressen, noe som skapte overskrifter verden over.

Dette medførte også at flere av Trumps tilhengere gikk til fysisk berserk på inventar, deriblant kontoret til den demokratiske politikeren, Nancy Pelosi.

Lik Extraavisen.no på Facebook!