Connect with us

Rampelyset

Historiene vi aldri fikk på TV

(UNDERHOLDNING): 123 norske idrettshelter har vært med i Mesternes Mester. De har blitt utfordret i utholdenhet, styrke og vinnervilje – og engasjert et stort TV-publikum i år etter år. Nå kommer boka for alle som elsker Mesternes Mester og for deg som ønsker å lære av de beste.

Publisert for

, den

Programleder Dag Erik Pedersen har møtt 12 av profilene som har vært med på å definere NRK-suksessen, på jakt etter svarene vi aldri fikk på TV. Pressefoto: Aschehoug
annonse

Helt siden programmet gikk på lufta for første gang i 2009 har det vært en suksess. Den 12. og foreløpig siste sesongen hadde et snitt på vanvittige 1,5 millioner seere.

Kjente øvelser som Nittigraderen, Jerngrep, Kronidioten, Krampetrekning og Tyngdekraft har blitt allemannseie.

– Denne boka handler om manga av heltene i serien, de som satte spor, dem seerne elsket, de som med sine prestasjoner, holdninger, følelser og omsorg for hverandre var med på å definere suksessen til Mesternes Mester. Boka er ikke bare om vinnerne, den handler like mye om menneskene. 

Programleder Dag Erik Pedersen har møtt 12 av profilene som har vært med på å definere NRK-suksessen, på jakt etter svarene vi aldri fikk på TV.

Hva gjorde dem til mestere? Hvordan har idrettskarrieren formet dem som mennesker? Og hva kan de lære oss om trening, tankesett og gode verdier? Mestere fra Dag Otto Lauritzen til Aksel Lund Svindal deler sine erfaringer og forteller de beste historiene.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

annonse