Extraavisen.no

Kjendiz

Ina kollset ankom Polen i natt

Miss Supranational-deltakeren, Ina Kollset har ankommet Katowice i Polen, hvor hun skal konkurrere mot flere internasjonale deltakere i den storstilte skjønnhetskonkurransen.

Publisert for

, den

Ina Kollset viser frem norske flagg søndag ettermiddag før hun fløy avgårde til Katowice. Foto: Miss Supranational - Norway

Det opplyser Kollset til Extraavisen natt til mandag.

– Endelig kommet frem til hotellet så nå skal det bli godt å sove litt, skrev Kollset i en melding.

Miss Supranational er en av de største konkurransene innen skjønnhet, og finner sted ved den internasjonale kongresssenteret i Katowice i Polen hvert år. Nesten 80 nasjonaliteter deltar i konkurransen, og Kollset blir representant for Norge i den prestisjetunge konkurransen.

– For meg handler det om å være fokusert på det jeg skal gjøre, og nå som jeg har deltatt i Miss Norway to ganger, så har jeg litt mer kjennskap i hva det handler om. Man blir litt varm i trøya, men det en treningssak, sa Kollset tidligere i et intervju med Extraavisen.

Kollset fikk vite at hun ble tatt ut i Miss Superanational i desember, og 21.august går konkurransen av stabelen, hvor vinneren av årets konkurranse blir presentert.

I fjor deltok hun for andre gang i Miss Norway, og fikk en andreplass etter fjorårets vinner Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla. Dette førte til hun ble 1st runner up.

For tiden er Kollset sykepleierstudent ved høgskolen i Østfold. Hun er bosatt i Våler utenfor Moss.

Lik Extraavisen.no på Facebook!