Connect with us

Innenriks

Innfører tiltak etter virusutbrudd

Rælingen kommunen har besluttet å innføre tiltak etter at antall smittetilfeller har økt kraftig.

  •  
  •  
  •  

Publisert for

, den

Rælingen kommunen har besluttet å innføre tiltak etter at antall smittetilfeller har økt kraftig.

Løvenstad skole er bare en av skolene i Rælingen kommune som blir stengt som følge av smitteutbruddet. Foto: Rælingen kommune

Den siste uka har antallet tilfeller av Covid 19 økt kraftig i Rælingen, og det er i alt påvist 57 nye tilfeller siden mandag 1. februar. Rælingen er nå blant kommunene i landet med høyest smittepress, skriver kommunen i en pressemelding.

Kommunen opplyser om at de har nå innført tiltak, i håp om å hindre smittespredning av viruset.

– Rælingen har vi vært opptatt av å opprettholde drift på skoler og fritidsaktiviteter også under krevende forhold tidligere i pandemien, men situasjonen er nå så krevende at det er nødvendig med en midlertidig nedstenging av organiserte fritidsaktiviteter og innføring av rødt tiltaksnivå på skolene, heter det i pressemeldingen.

Til Romerikes Blad opplyser ordføreren i kommunen at de nå innfører rødt nivå på skolene og stanser all fritidsaktivitet.

– Vi har hatt en rask smitteøkning over relativt få dager. Smitteøkningen skjer spesielt blant barn og unge og deres familier. Dermed har kommuneoverlegen besluttet at det blir stans i idretts- og fritidsaktiviteter i en uke framover, og det innføres rødt nivå på alle skolene, informerer ordfører Ståle Grøtte (Ap) søndag kveld til avisen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre:
  •  
  •  
  •  

Siste artikler

annonse
annonse