Extraavisen.no

Helse

Jane (28) har planer om å ta vaksinen

Jane Veronica Børnes er bare en av deltakerne som ikke har tatt vaksinen mot Pfizer, men fortsatt har hun planer om å ta vaksinen.

Publisert for

, den

Foto: Adrian Zareei

– Jeg har dessverre ikke fått tatt vaksinen enda. Som jeg har skjønt så har de begynt å vaksinere min aldersgruppe og område jeg bor i. Så det blir nok ikke lenge til, forteller Børnes til Extraavisen, som er for tiden finalist i årets skjønnhetskonkurranse Miss Norway.

I tillegg til koronavaksinen, har hun også reisevaksiner som hun er anbefalt til å ta i enkelte områder hvor hun er mest utsatt.

– Jeg har andre vaksiner jeg må ta når jeg reiser, og grunnen er at jeg kan lett få infeksjoner dersom jeg ikke tar den.

Selv om Børnes ikke har tatt vaksinen selv, så oppfordrer hun andre til å ta vaksinen, slik at man hindrer at flere blir syke.

– Jeg oppfordrer folk til å ta vaksine for at folk holder seg friske og ikke blir smittet av viruset. Samtidig er det såpass mange som har lidd både økonomisk og helsemessige årsaker under pandemien, og det å ta vaksinen vil bli godt for alle når samfunnet blir mer og mer normalt igjen.

Og ellers ser du frem til finalen?

– Nå er jo finalen i grunn rett rundt hjørnet, og tiden har gått fortere enn jeg har sett for meg, Børnes og legger til:

– Jeg ser virkelig frem til den, men håper også tiden frem kunne vært litt lenger ettersom det har vært en herlig reise.

Nå krysser hun fingrene for at finalen går smertefritt, og håper på at reisen går videre til Miss Universe som vil finne sted i Israel.

– Det er jo det som er det store håpet, og da må man jo være vaksinert til dess. Så jeg kommer nok til å være vaksinert lenge før den tida.

Lik Extraavisen.no på Facebook!