Extraavisen.no

Sport

– Jeg er skamfull og beklager

(ITALIA): Den italienske journalist Tancredi Palmeri har gått ut og beklaget på Twitter etter å ha meldt at superagent Mino Raiola var død.

Publisert for

, den

Foto: Instagram/@TancrediPalmeri

– Jeg har slettet tweeten min om Raiola. Det var ikke spekulasjon eller et kappløp om å være først. Jeg ville aldri gjort noe slikt om et tema som dette. Nyheten kom fra TGLa7, en anerkjent italienske nyhetskanal og bekreftet av de største italienske mediene, skriver Palmeri på twitter, og legger til:

– Men jeg tweetet feil også, derfor er jeg skamfull og beklager.

Raiola har svart på twitter etter at nyheten ble offentliggjort:

– Nåværende helsestatus for de som lurer: Jeg er forbannet, for andre gang på fire måneder dreper de meg. Ser også ut til å være i stand til å gjennoppstå, skriver han.

Lik Extraavisen.no på Facebook!