Extraavisen.no

Innenriks

– Jeg liker å hjelpe andre mennesker

Madeleine Denice Olsen fra Vinterbro utenfor Oslo meldte seg på Miss Norway for å utfordre seg selv, men også det å vise at hun er en sterk kvinne med gode verdier.

Publisert for

, den

Madeleine Denice Olsen er finalist i Miss Norway, og synes skjønnhetskonkurransen er en fin plattform for hennes hjertesaker. Foto: Privat

– Jeg er veldig glad i å hjelpe andre og å være et godt forbilde, og for meg er Miss Norway et flott plattform hvor man nettopp har muligheten til å kunne gjøre disse tingene. Det å utfordre meg selv og gå utenfor komfortsonen er noe jeg alltid synes er like spennende og motiverende, sier Olsen til Extraavisen, og legger til:

– Hvis man vil noe sterkt nok, så får man til det meste. Man skal alltid ha troen på seg selv og tenke at man kan klare det man bestemmer seg for.

Hennes  hjertesaker er å hjelpe hjemløse og rusavhengige mennesker. Hver gang hun går forbi en som er hjemløs ute i Oslo, skjærer det i hjertet hennes når hun ser dem alene med nesten ikke noe klær.

– Jeg vil så gjerne kunne hjelpe dem og at de skal føle seg sett med det jeg kan gjøre. Det siste jeg vil at dem skal føle seg, er at de skal føle at de ikke er alene. For det er de aldri.

Ovenfor Extraavisen forteller Olsen at hun prøvde iherdig å få kontakt med Petter Nyquist (Petter uteligger) for å kunne gjøre et samarbeid. Dette gjorde hun før hun meldte seg på konkurransen.

Madeleine Denice Olsen brenner for at andre skal ha det bedre enn henne. Foto: Privat

I tillegg til hjertesakene driver Olsen sang og musikk, og har en unik stemme som hun vil bruke til noe hun kan gi tilbake til samfunnet.

– Jeg har drevet med sang hele livet og da slo tanken meg at jeg gjerne hadde ønsket å holde veldedighets konserter, slik at vi kan samle inn penger for å hjelpe dem med det de trenger, til mat, klær, boende osv.

Olsen sier at hun brenner sterkt for denne saken, etter at hun mistet sin bestevenn for to år siden.

– Det var virkelig den tøffeste dagen i hele mitt liv. Jeg sang også i min bestevenns begravelse. Det var så tungt og vanskelig, men samtidig veldig flott for å kunne få den æren av å synge i begravelsen, forklarer Olsen, og legger til:

– Det jeg vil fremme er at det alltid er en mulighet for å gjøre en endring med livet sitt og at de har mennesker rundt dem som aldri mister håpet eller troen på dem. De trenger mennesker rundt seg som lytter, gir dem råd, hjelper dem, gir dem glede og lyst til at de vil gjøre noe med livet sitt. Fordi det er aldri for sent.

Hva er det som gjør at du engasjerer deg for hjertesakene dine?

– Det som gjør at mine hjertesaker engasjerer meg, er at det virkelig gjør noe med meg når jeg ser mennesker rundt meg har det bra og smiler. Jeg blir lykkelig når jeg ser gleden i folk, og spesielt hvis jeg hadde fått til å fått gjennomført veldedighetskonserter for å kunne samle inn penger til hjemløse og rusavhengige. For meg er det viktig at de får en bedre hverdag og blir verdsatt.

– Det at de smiler, har det bedre med seg selv, er det som er så fantastisk. De skal aldri føle seg alene. Men de skal føle seg sett og hørt sånn at de får en bedre hverdag.

Olsen forteller at hun har fått mange gode tiklbakemeldinger fra både venner, familie og ukjente etter at hun meldte seg på.

– Jeg har fått utrolig mye fantastiske tilbakemeldinger fra både venner, familie og ukjente. Det betyr så uendelig mye for meg! Det at mennesker som en gang ikke kjenner meg, skriver en melding til meg om hvor mye de heier på meg ang denne konkurransen, at de håper jeg vinner, smelter virkelig mitt hjerte. 

– Jeg hadde ikke fått dette til uten min flotte familie ved min side.

Lik Extraavisen.no på Facebook!


Siste artikler: