Extraavisen.no

Helse

– Jeg ser virkelig opp til henne

(TRONDHEIM): En bekjent av Nora Emilie Nakken forteller at han har fått mye hjelp da han slet med depresjoner og selvmordstanker. Han sier at et nominasjonforslag er velfortjent.

Publisert for

, den

Nora Emilie Nakken har hjulpet mange, ifølge den unge mannen som Extraavisen har snakket med. Arkivfoto: Privat

Den unge mannen som er bosatt i Trondheim forteller til Extraavisen at Nora Emilie har vært til stor hjelp i den tunge tiden da han selv slet. Han forteller også at han slet med depresjoner og selvmordstanker.

– Hun har alltid vært slik. Veldig gavmild og positiv med et imøtekommende image som vi alle burde ta til takke for. Slike mennesker er uerstattelige, forteller mannen.

Ovenfor Extraavisen ønsker ikke den unge mannen å oppgi navnet sitt, med tanke på jobb og familie, men tror hun vil nok finne ut etterhvert.

Sliter du med tanker? Nummeret er 116 123 eller du kan besøke nettsiden her. Dersom det står om liv og helse ring 113.

Hva synes du om at det er utstedt et nominasjonsforslag?

– Det er velfortjent og en seier i seg selv. Kan jo liksom ikke si noe annet at det er en bekreftelse på at det hun gjør blir anerkjent. Jeg ser virkelig opp til henne.

For en stund siden ble det kjent at Nakken kan bli nominert til en pris, men kort tid etter ble det kjent at det er sendt inn to nominasjonsforslag.

– Jeg har en liten aning om hvilke pris hun er nominert til, men det blir bare spekulasjoner. Det har versert en del rykter den siste tiden, så vi må nok bare vente i spenning.

Foto: Joe Urrutia / Miss Norway

Det er den anonyme gruppen MFN som står bak nominasjonsforslagene. Julie Børresen og Stephany La Rosa er to andre tidligere deltakere i Miss Norway som kan regne med å bli nominert.

Begrunnelsen er veldig enkel, ifølge gruppen:

– Nora Emilie Nakken har gjort et fremragende arbeid innen psykisk helse, hvor hun har vært et synlig ikon på sosiale medier og som deltaker i Miss Norway. Hennes arbeid har ført til at det er mer åpenhet rundt psykisk helse. Hennes imøtekommende og positive energi gjør at verden kan bli et bedre sted å bo, sa en talsperson for gruppen MFN til Extraavisen tidligere.

– Beslutningen er veldig enkel. Vi har vært i kontakt med folk som har kjennskap til Nora Emilie, samtidig har vi overvåket hennes aktivitet på sosiale medier som gjør at vi har falt på den beslutningen. Så det er basert på en samlet vurdering. I tillegg må vi si at vi har vært i kontakt med folk som sier de har fått hjelp. Det har hjulpet dem ved at de har blitt sett og hørt i form av dialog og støtte i en vanskelig tid, spesielt under koronapandemien.

Nora Emilie Nakken er en norsk skjønnhetdronning som vant Miss Norway i år. Hun er kjent fra en rekke filmer og TV-programmer fra tidligere tid, og startet som modell da hun var 14 år.

Ifølge gruppen vil de få svar i løpet av våren 2022 om Nora Emilie blir nominert.

Lik Kjendiz.no på Facebook!