Extraavisen.no

Kjendiz

– Jeg tar selvkritikk for mine handlinger

Missedronning, Sunniva Høiåsen Frigstad tar selvkritikk etter at hun delte en video fra innflytningsfesten i Fredrikstad i helgen. Nå legger hun seg flat, og kaller delingen hennes som “uklokt”.

Publisert for

, den

Foto: Skjermdump / Privat

– I helgen var jeg på en innflytningskveld hvor jeg la ut noen tullevideoer på mine private Snapchat-gruppe!. Noe av dette er skjermdumpet og delt videre. Herunder pressen, skriver Frigstad.

Frigstad har informert medlemmene sine i gruppen at hun tar selvkritikk og kaller delingen av videoen som “uklokt”:

– Å dele slike ting i sosiale medier, også i mindre private grupper er svært uklokt, og jeg tar selvkritikk for mine handlinger.

Hun opplyser videre i innlegget om at videoene ikke inneholdt alkohol, men at teksten og omstendighetene var ment som ironi og humor, noe Frigstad understreker at det ikke fungerte så godt i sosiale medier.

– Jeg vil fortsette å hjelpe, støtte og veilede alle utøvere i konkurransen, slike at dere gjør det best mulig i Miss Norway og i internasjonale konkurranser. Lykke til videre de siste to ukene, klem, avslutter hun.

Extraavisen har prøvd ved flere anledninger å få en kommentar fra Frigstad, men det har ikke lykkes å få en kommentar.

Lik Extraavisen.no på Facebook!