Connect with us

Rampelyset

– Jeg var helt ferdig etter turen

Miss Norway-deltaker og modellen, Nora-Emilie Nakken skulle reise hjem etter et Catwalk-kurs i helgen da hun glemte å dobbelsjekke tiden da flyet skulle gå. Dermed endte hjemreisen med syv timers lang togtur.

  •  
  •  
  •  
  •  

Publisert for

, den

Foto: Privat
annonse
annonse

– Grunnen til det var vel så enkel som at turen hjem fra Oslo ble veldig mye lengre enn planlagt, skriver Nakken på sin blogg.

– For første gang noen sinne har vi greid å komme for sent til flyplassen, og faktisk ikke rukket å sjekke inn bagasjen… Så ja, vi tok toget i stede. Og Oslo – Trondheim er en rimelig lang tur, skriver hun videre. 

For tiden er Nakken semifinalist i skjønnhetskonkurransen Miss Norway, og var i Oslo i helgen for å delta på et catwalk-kurs da hun bommet tiden med èn time. Sammen med en følgesvenn endte turen i syv timer.

– Vi så på klokka, men vi bommet på tiden med èn time. Dermed hadde flyet lettet, og vi hadde ingen andre fly å ta. Dermed ble det en lang reise, men jeg fikk gjort en del skoleoppgaver på togturen. Jeg kjente at jeg var helt ferdig etter turen, sier Nakken til Extraavisen.

Nakken deltok for første gang i Miss Norway i 2016, deretter representerte hun Norge i Miss Earth i 2020, bare 22 år gammel.

Som 14 år gammel signerte hun med sitt første modellbyrå i Trondheim, og har gjort en rekke modelljobber gjennom sin karriere.

– Det er viktig erfaring å ha med seg. Nå vet jeg mer om hvordan konkurransen fungerer. Missekonkurransene handler ikke bare om utseende, men også om å bruke stemmen sin og være et godt forbilde, sa hun til avisen Nidaros.

I vinteren 2020 kom Nakken på trykk med sitt intervju i boken «Confessions» som er skrevet av den legendariske regissøren Adrian Kwan. Han har blant annet jobbet med skuespilleren Jackie Chan, Eric Suen og flere andre kjente navn. 

22-åringen fra Trondheim er bare en av de i verden som har fått en solid plass i boka.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

  •  
  •  
  •  
  •