Extraavisen.no

Kjendiz

Jørgen Langhelle er død

Skuespilleren Jørgen langhelle er død, 55 år gammel. Filmregissør og venn Cato Ekrene sørger over tapet.

Publisert for

, den

Foto: Audun Munthe

Tidligere manager Harald Singsaas Dal sier til VG at Langhelle døde av hjertestans natt til 3.august.

Han etterlater seg blant annet to barn. Familien er kjent med at dødsfallet omtales.

Ovenfor avisen sier Dal at familien er i sorg, og at det er stor sorg å kunne meddele den triste beskjeden.

Cato Ekrene som var en nær venn og hadde Jørgen langhelle som god venn sørger over tapet:

– Kjære Jørgen, jeg vil takke deg for alt du har lært meg og vist meg for å nå mine mål i filmbransjen. Du var en fantastisk Mentor som hjalp meg å vinne ufattelig mange priser med filmen våres Run. Hadde det ikke vært for din åpenhet og veiledning så hadde jeg aldri nådd så langt, for ikke nevne at du viste meg hvordan et hjerteåpent og treffende et manus skal skrives, skriver Ekrene på Facebook.

Saken oppdateres!

GODE VENNER: Jørgen og Cato var gode venner, og snakket ofte sammen. Foto: Ante Andersen

Lik Extraavisen.no på Facebook!