Viralt

Josef Fritzl hevder han er et godt menneske

Den livstidsdømte faren og pedofilstjernen, Josef Fritzl voldtok (87) sin datter og fikk barn med henne rystet en hel verden. Nå hevder han i en bok at han er et godt menneske.

Den 87 år gamle Josef Fritzl fikk verdens søkelys mot ham etter at han ble arrestert og holdt sin datter innelåst i en liten kjeller i 24 år. I 2008 ble han pågrepet og siktet.

Han skal ha voldtatt sin datter, Elisabeth Fritzl og fått barn med henne. Totalt skal han ha fpått sju barn med datteren sin.

I 2009, året etter ble Fritzl dømt til livstid i fengsel.

Datteren skal ifølge flere lokale medier ha blitt tvunget til å bære fram, samt føde alle barna uten medisinsk hjelp i kjelleren i den østerrikske byen Amstetten.

Tre av de sju barna levde relativt normale liv fra de var små, og ble ivaretatt av Fritzls intetanende kone, i husets andre etasje, skriver Dagbladet.

I den nye boken som han har skrevet, beskriver han seg selv som følgende: «i virkeligheten er jeg et godt menneske», og stiller seg uforstående hvorfor kona hans har brutt all kontakt med ham.

I ettertid har det kommet frem at det var i virkeligheten han selv som krevde skilsmisse i sin tid, som straff fordi kona aldri kom på besøk, ifølge en kronikk som er publisert i Nettavisen.

Boka har han ifølge avisen Heute ha fått hjelp til å føre i pennen av advokaten Astrid Wagner. Hun bistår også ham i juridiske spørsmål. De to skal begge stå oppført som forfattere av åndsverket.

Avisen beskriver bokutgivelsen som skandaløs når Fritzl påpeker seg selv som et godt menneske.

Videre i manuset kan man lese at han de siste par årene før avsløringen gikk rundt med en dårlig magefølelse. Det handler nemlig om saken om Natascha Kampusch, som ble kidnappet på åpen gate i Wien og holdt som fange hos en voksen mann. Dette skal ha gått innpå Fritzl.

I boka kommer det frem at rykter om dårlig helse ikke stemmer, om senilitet eller hjerteproblemer. Det kommer nemlig frem at helsen er i god form.

Etter 15 år bak murene er det nemlig folk som venter på å få banket ham opp. Det ryktes om atd et er innsatte ved fengselet som har et mål å ta liv av ham når sjansen er der.

For to år siden kunne avisen Meinbezirk at Josef Fritzl kunne bli løslatt i løpet av 2023, men det ble kort tid avbekreftet.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.