Extraavisen.no

Finans

Jostein Sigurd Sivertsen blir ny banksjef

(FINANS): Jostein Sigurd Sivertsen (46) fra Tynset er tilsatt som ny banksjef på Tynset med ansvar for SpareBank 1 Østlandets avdeling i Nord-Østerdal. Han tiltrer stillingen 1. august.

Publisert for

, den

Jostein Sigurd Sivertsen (46) fra Tynset er tilsatt som ny banksjef på Tynset med ansvar for SpareBank 1 Østlandets avdeling i Nord-Østerdal. Foto: Sparebanken1

Jostein Sigurd Sivertsen kommer opprinnelig fra Finnsnes i Troms, men bor på Tynset med kone og to barn. Han jobber i dag som rektor på Tynset barneskole og har over 20 års erfaring fra skoleverket, deriblant flere år som leder.

Ser fram til å få Sivertsen på plass
– Vi er glade for at Jostein har takket ja til stillingen som banksjef i Nord-Østerdal. Han framstår som en dyktig leder med en rolig, reflektert og empatisk holdning. Vi ser fram til å få han med på laget over sommerferien, sier Kjell Inge Bækken, regionbanksjef for Østerdalen i SpareBank 1 Østlandet.

Fra skole til bank
– Etter over 20 år i skoleverket har jeg kjent på lysten til å prøve noe nytt. Samtalene med regionbanksjef Kjell Inge Bækken om innholdet og oppgavene i denne stillingen har forsterket lysten til å bevege meg videre, sier Sivertsen.

– Det er viktig med noen stoppunkter i livet der en tvinger seg selv ut av komfortsonen. Å gå fra det kjente og trygge til et helt nytt fagfelt er både skummelt, spennende og motiverende på samme tid. Det er med skrekkblandet fryd jeg har takket ja til stillingen, sier han.

Gleder seg til å videreutvikle lokalbanken
– Lokalbanken er på samme måte som skolen en viktig institusjon i et menneskes liv der det handler om å støtte opp under utvikling, håp og drømmer. Det kommer til å bli både vemodig og trist å forlate Tynset barneskole. Samtidig er jeg er glad for at banken har gitt meg denne muligheten. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle SpareBank 1 Østlandet til å bli en enda bedre relasjonsbank. Sammen med dyktige medarbeidere og gode kunder skal vi bidra til å styrke lokalsamfunnet her i Nord-Østerdal, sier Sivertsen.

Sivertsen tiltrer stillingen den 1. august 2022.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer