Extraavisen.no

Arkiv

Juleplate med Jan Werner Danielsen

(MUSIKK): Frelsesarmeens juleplate 2007: Jan Werner Danielsen – “Eg veit i himmerik ei borg” Gjester: Elisabeth Andreassen, Elias Akselsen og Kringkastingsorkestret (KORK).

Publisert for

, den

Jan Werner var en stor kunstner med et stort hjerte, og ville derfor bruke sitt unike talent til å gjøre noe for andre. Han deltok blant annet på Frelsesarmeens julekonsert, og han var svært begeistret ved tanken på å lage Frelsesarmeens juleplate. Vi hadde en god dialog over lang tid, og endelig fant vi tidspunktet da det passet inn i hans tette tidsskjema; julen 2007.

Da kom beskjeden om hans altfor tidlige bortgang.

Tidlig i år kom familien til Jan Werner og manageren til oss og spurte om platen allikevel kunne realiseres. På grunnlag av Jan Werners uttrykte ønske om det, følte vi det veldig riktig å takke ja. Frelsesarmeen er full av ydmykhet og takknemlighet for prosjektet, og lover å gjøre alt vi kan for å forvalte inntektene vi får fra denne platen til det beste for dem som trenger vår hjelp.

Juleplaten inneholder et spekter av julesangtradisjoner – og hele registeret til Jan Werner Danielsen. Vi hører ham i opptak fra våre egne julekonserter, vi hører ham småprate og le sammen med sitt publikum – og vi hører stemmeprakten hans blant annet i O Helga natt.

Utgiver: Frelsesarmeen/BigBox Music AS. Salg og distribusjon: Universal.

I salg 19. november. Platen er forhåndsbestilt i mer enn 60.000 eksemplarer.

Lik Extraavisen.no på Facebook!