Connect with us

Rampelyset

Justin Bieber til Trondheim

(TRONDHEIM): Verdensstjernen Justin Bieber kommer til Trondheim for første gang den 7. august 2022 til det som blir den største konserten i byen noensinne.

Publisert for

, den

Verdenstjernen Justin Bieber skal spille foran 40.000 publikum i Trondheim. Foto: Jakub Janecki
annonse

Det er Trondheim Sommertid som har klart å lokke Bieber og hans Justice World Tour til Norge – som kun ett av fire eksklusive stopp i hele Europa – og eneste stopp i Norge.

– Vi er ekstremt glade og stolte av å kunne lansere tidenes konsert i Trondheim. Justin Bieber er en av verdens aller største artister. Det er ekstremt imponerende tatt i betraktning hans unge alder. Konserten på Leangen Travbane 7. august blir hans eneste i Norge på den kommende turneen, og en av kun fire konserter i Europa i 2022. Det blir en eksklusiv konsert med tilreisende fra hele Europa, og et minne konsertgjengerne i Trondheim aldri vil glemme, sier Kristian Digre, Livesentralen.

– Etterspørselen etter Justin Bieber har vært enorm etter hans forrige besøk i Norge og vi er veldig stolte over å få ham til landet igjen. Det blir et unikt show i en unik by når han går på Scenen i Trondheim for Trondheim Sommertid i august neste år, sier Peer Osmundsvaag, arrangør All Things Live Norge. 

Den planlagte arenaturnéen ble i fjor utsatt på grunn av Covid-19. Det er derfor en artist med massevis av eksplosiv energi, et vanvittig liveshow man sent kommer til å glemme og en kveld fulladet med hits som venter oss neste sommer.

We’ve been working hard to create the best show we’ve ever done, and we can’t wait to share it with fans around the world. I’ll see you soon,” – Justin Bieber.

Justin Bieber, er artisten hele Trondheim Sommertid-dagen bygges rundt, men flere artister vil bli annonsert fortløpende.

Trondheim Sommertid kommer til å bli en heidundrende konsertdag og vil skvise det siste ut av feriehyggen, de lyse nettene og sommervarmen med den smellvakre Trondheimsfjorden som bakgrunnsteppe. Gjør deg klar til å skape uforglemmelige sommerminner! Bli med oss 7. august og se hva neste kapittel i Bieber-sagaen har å by på!

Lik Extraavisen.no på Facebook!

annonse