Extraavisen.no

Utenriks

Kidnappet døtrene sine på Tenerife

På Tenerife er to jenter på 1 og 6 år meldt savnet. Nå har Guardia Civil satt i gang et omfattende søk for å finne jentene, og faren er nå mistenkt for kidnapping.

Publisert for

, den

Foto: Canaria Politi

– Jeg vil sende masse lys og kjærlighet til jentene og jeg er sikker på at de har det bra. At de ikke ser på nyhetene og den vonde energien, at alle tenker jentene er et vakkert lys, at de er beskyttet, og at vi håper de kommer til å leke og løpe i glede, sier moren Beatriz til COPE Canarias, ifølge Europa Press.

Det var tirsdag sist uke at Civil Guard fikk inn en bekymringsmelding om at en mann, som antakeligvis er faren til de to jentene som er savnet, skal ha kidnappet dem. I tillegg er faren også meldt savnet, etter at en båt som tilhørte ham ble funnet.

Faren er 37 år gammel, 1,85 meter høy og veier 75 kilo. Sist gang han ble sett hadde han på seg mørke shorts og en svart t-skjorte, ifølge senteret for savnede personer hos Innenriskdepartementet, skriver Canariavisen.

Den eldste jenta skal ifølge spanske medier hatt på seg grå joggebukse, blå genser og svarte sko.

Politiet har startet en undersøkelse som er basert på taktiske og tekniske undersøkelser, og vil fortsette med letingen etter de to jentene og faren.

Politiet har gått ut med navn på jentene som skal være Anna og Olivia. Moren tror at jentene har det bra. Hun skal ha fortalt at familie og bekjente skal ha blitt kontaktet av det som kan oppfattes som en avskjedsmelding. I avskjedsmeldingen sier faren at ingen vil få se de to jentene igjen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!