Extraavisen.no

Politikk

Kjent Høyre-politiker slutter i politikken

(POLITIKK): Den kjente Høyre-politikeren Janne Fardal Kristoffersen legger nå politikken på hylla for godt. Nå skal hun begynne i en ny jobb.

Publisert for

, den

Den kjente Høyre-politikeren Janne Fardal Kristoffersen legger nå politikken på hylla for godt. Foto: Privat

– Jeg er nok av de som liker å kunne ta ansvar og gjennomføre, etter 16 år som varaordfører og ordfører så ble det å sitte som menig medlem i opposisjon i kommunestyret i den nye kommunen for lite lystbetont. Jeg har fått en spennende stilling i næringslivet i nabokommunen og vil bruke tida der, bekrefter Kristoffersen i en melding til Extraavisen.

Nyheten har hun også offentliggjort på sin Facebook, hvor hun blant annet skriver:

– Det er en tid for alt. Har virkelig elsket å være folkevalgt. Jeg har vært utrolig heldig som har fått lov å være aktiv i politikken gjennom snart 20 år. Jeg er så takknemlig for den tilliten jeg har blitt vist, både i eget parti og av innbyggerne/velgerne.

– Det har vært en fantastisk reise. Ikke minst alle de gode møtene med mennesker. Jobbe for noe man virkelig brenner for og kunne gjennomføre politikk, ha muligheten til å gjøre en forskjell. Jeg har lært så ufattelig mye og jeg har brukt uendelig mye tid på politikk.

Fra 2003 og frem til 2011 var hun gruppeleder og varaordfører i Lindesnes kommune. Samme året ble hun valgt som ordfører. Hun har sittet i to perioder (2011-2019).

Kristoffersen har også vært vararepresentant for Vest-Agder da hun satt på Stortinget.

  • Vararepresentant nr 4 for Vest-Agder, 2005 – 2009, H.
  • Vararepresentant nr 1 for Vest-Agder, 2009 – 2013, H.
  • Vararepresentant nr 4 for Vest-Agder, 2017 – 2021, H.

Fardal Kristoffersen har jobbet hjemmesykepleien i hjemkommunen Lindesnes.

Det var Fædrelandsvennen som først omtalte nyheten.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer