Rampelyset

Kjent misse-stjerne tok selvmord

Det melder New York Post.

Før hun hoppet fra en bygning skal Kryst ha lagt ifra seg en kommentar med et bilde av henne på sin Instagram:

“Måtte denne dagen bringe deg hvile og fred”.

Under sin deltakelse i Miss USA hadde hun “mental helse” som sin hjertesak. I 2019 ble hun kronet i Miss USA og Miss North Carolina.

Hun ble en viktig stemme for mange som slet med sin mentale helse, og deltok på flere forebyggende prosjekter mot selvmord.

– Vi er knust og i dyp sorg når vi nå må fortelle at vår kjære Cheslie er gått bort. Hennes lys inspirerte andre rundt i verden med hennes skjønnhet og styrke. Hun brydde seg, hun elsket, hun lo og hun strålte. Cheslie legemliggjorde kjærlighet og hjalp andre enten hjennom jobben som advokat for sosial rettferdighet, som Miss USA og som vert for «Extra». Men viktigst, som en datter, søster, venn, mento og kollega. Vi vet at hennes innflytelse vil leve videre, skriver familien i en uttalelse.

I SJOKK: Nora Emilie Nakken fikk sjokknyhet om dødsfallet. Foto: Jørgen Kvam

Tidligere Miss Universe-deltaker, Nora Emilie Nakken mener det er viktig å tenke på at man vet aldri hva folk går igjennom. Gjennom sin deltakelse i Miss Norway og Miss Universe har hun hatt “mental helse” som sin hjertesak.

Nakken er i sjokk og i sorg etter den tragiske nyheten:

– Dette er helt ubeskrivelig trist. Helt hjerteskjærende at en ung og vakker jente som henne kan velge å gjøre noe slikt. Hun har vært en stor inspirasjon og stemme gjennom Miss Universe og som Miss USA ved å snakke om om mental helse, og hvor viktig det er å dele sine tanker. Av henne må vi virkelig lære at man må møte folk på en vennlig måte. Man vet aldri hva en person går igjennom eller hva folk føler på innsiden, sier Nakken til Extraavisen.

Kryst studerte juss og hadde planer om å jobbe som advokat. Hun ble 30 år gammel og etterlater seg foreldre i stor sorg, melder avisen.

Trenger du noen å snakke med?

  • Akutt selvmordsfare: 113
  • Legevakt: 116 117
  • Mental helse: 116 123, sidetmedord.no
  • Kirkens SOS: 22400040 kirkens-sos.no

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Sveio. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.