Rampelyset

Kompani Lauritzen-finalen på kino

I begynnelsen av april kunne kinogjengere i Oslo, Bergen og Tønsberg se Kompani Lauritzen på det store lerretet. Til helgen sendes den store finalen, og lørdag kveld blir det gratiskino i Oslo, Bergen, Tønsberg, Asker, Horten, Hønefoss og Halden.

— Dette synes vi er stas. Det sies at film er best på kino. For en måned siden fikk vi bevist at også Kompani Lauritzen egner seg meget godt i stort format. Derfor er det veldig gøy at Nordisk Film nå setter opp selve finalen gratis i mange norske byer, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

Alle forestillingene begynner mellom kl. 18 og 20 lørdag 30. april, og det blir servering av cupcakes. 

— Det viste seg at folk ville ha den populære troppen på det store lerretet forrige gang, så nå kliner vi til og åpner opp enda flere kinoer, for å se om det blir Marius Skjelbæk, Emilie Nereng, Emilie Enger Mehl eller Rikke Isaksen som stikker av gårde meg seieren i år, sier markedsdirektør i Nordisk Film Kino, Erlend Bøksle. 

– Det føles ekstra fint å gi dette tilbudet nå, siden TV 2 og Altibox ikke lenger har et samarbeid. Men dette tilbudet er for alle som har lyst til å gjøre noe ut av finalen, og dele det med flere, avslutter Dahl. 

Lik Extraavisen.no på Facebook!