Extraavisen.no

Utenriks

Kvinne falt ned i utedo i USA

(USA): En kvinne skal ha mistet mobiltelefonen sin i en utedo i USA. Da hun gjorde et forsøk med å hente den opp skal hun ha falt med hodet først rett i sin egen avføring. Hun kommer nok aldri til å sitte på en utedo etter denne hendelsen.

Publisert for

, den

Foto: Brinnon Fire Departementet

Kvinnen skal ifølge brannvesenet ha vært på besøk på fjelltoppen Mount Walker i nasjonalparken Olympic nordvest for Seattle da hendelsen skjedde. Da hun hadde gjort seg ferdig skal hun ha mistet mobilen rett ned i utedoen, skriver avisen Kitsap Sun.

Det hele startet at hun demonterte toalettsetet og brukte en hundekobbel for å prøve å få tak i telefonen.

Selv om ikke det gikk, prøvde hun med et hundebåndene til å feste til seg. Det skulle vise seg at det ikke gikk helt etter planen etter at hun prøvde å fire seg ned for å få tak i telefonen sin. Dermed gikk hun med hodet ned i toalettet og falt i sin egen avføring.

– Det gikk ikke særlig bra og hun falt ned, sier brannsjef Tim Manly til avisen.

Kvinnen skal ha vært alene da hendelsen skjedde, og hun skal ha forsøkt å komme seg opp fra toalettet. Da hun omsider fant endelig telefonen sin valgte hun å ringe nødetatene mens hun satt fast i avføringen.

Manly sier til avisen at kvinnen var uskadd, men tilgriset med avføring. Etter å ha blitt eksponert av menneskelig avføring skal brannvesenet ha oppfordret henne til å ta kontakt med legen sin.

I en uttalelse skriver brannvesenet at kvinnens ønske var å komme seg hjem kjapt. Hun kommer nok aldri til å sitte på utedo etter denne hendelsen.

– Jeg har jobbet her i 40 år og noe slikt har aldri skjedd før nå.

Lik Extraavisen.no på Facebook!