Extraavisen.no

Innenriks

Levi Jensen skjuler Facebook-gruppe for journalister

(NORGE): Den omstridte predikanten, Levi Jensen har gjort Facebook-gruppen «Jeg elsker Jesus» hemmelig for å unngå journalister.

Publisert for

, den

Bilde ble tatt i forbindelse med et oppdrag for nyhetsbyrået S24. Her fra en apell som Levi Jensen holdt i Grimstad. Foto: Mauricio Evensen

Gruppen er ikke mulig å søke seg fram til, og man kan kun finne gruppen dersom man inviteres inn, skriver Dagen, som først omtalte nyheten.

– Jesus vekker opp de døde. Er det da altfor vanskelig å rense ut rottegiften fra kroppen din? spør predikanten i en video som lagt ut på YouTube i november i fjor.I etterkant erkjente han at han «beit på» og la ut informasjon om vaksinen som ikke stemmer. Jeg har ikke det samme synet på korona i dag, og vil oppfordre folk etter beste evne til å ta en beslutning om vaksinen som passer dere, skriver Jensen i Norge IDAG.

Jensen har vært kritisk til Dagens journalistikk og mener at han blir behandlet dårlig.

– Dagen reiser seg opp som en fyrste av en demon som sier at «dette har Levi sagt» for å få oss til å ha fokus på det negative. Avisen Dagen holder på med kritikk, og det er ikke noe fra Gud, sier han i en video som ble lagt ut på YouTube.

Jensen regner for å være en av Norges mest omstridte predikanter og mest populær på sosiale medier, hvor målet er å rekruttere flere unge til å følge Jesus.

I ettertid har han samlet til seg flere unge tilhengere, noe som har skapt stor kritikk.

Jensen har tidligere hevdet at det var Bill Gates som sto bak vaksinene mot koronaviruset, og at Gates ønsker å tjene penger på mikrochipmerking av befolkningen, med det Jensen kaller “dyrets merke”. I ettertid skal Jensen ha beklaget for å ha delt konspirasjon om vaksinene.

Lik Extraavisen.no på Facebook!