Viralt

Liket av kvinne (19) funnet i skolegården

Liket av en 19 år gammel kvinne ble funnet ved Marienschule barneskole i Recklinghausen i Tyskland mandag morgen. Det var elever ved barneskolen som fant den døde kvinnen.

Det skriver den tyske avisen Focus.

En kvinnes kropp ble oppdaget i skolegården til Marienschule i Recklinghausen mandag, og ifølge flere medier skal barneskoleelever funnet den livløse kroppen bakerst i skolegården rundt klokken 07.00 den morgenen, melder Berliner Zeitung

Politiet opplyser at en 17 år gammel gutt ble pågrepet på kvelden.

Da barna fant kvinnen skjønte de ikke at hun var allerede død. I stedet antok de at kvinnen sov. Flere nødetater rykket ut til barneskolen, og helsepersonellet erklærte kvinnen død på stedet.

Politiet sier at det er indikasjoner på en voldelig død ved kvelning. Både den siktede 17-åringen og den avdøde skal ha kjent hverandre.

– Etterforskningen pågår fortsatt etter funn av sikrede spor fra åstedet, sa en polititalskvinne på kvelden.

Skolen ble umiddelbart stengt, hvor lærere og elever blir nå ivaretatt av kommunale krisetab.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.