Connect with us

Krim

Må betale erstatning til høygravid kvinne

Den høygravide kvinnen Siv Eli Austad får nå 150.000 kroner i erstatning etter at arbeidskontrakten hennes ble avsluttet etter tre år i Agder politidistrikt.

  •  
  •  
  •  

Publisert for

, den

Det melder Politiforum på sine nettsider.

– Jeg er veldig lettet. Det er godt å få en bekreftelse fra en uavhengig tredjepart om at jeg hadde rett, at jeg faktisk ble urettferdig behandlet, og at jeg ville hatt fast jobb dersom jeg ikke hadde gått ut i barselpermisjon, sier Siv Eli Austad til Politiforum etter at Diskrimineringsnemnda har kommet med sin enstemmige konklusjon.

I vedtaket slår nemnda fast at Agder politidistrikt har diskriminert Austad, og tilkjenner henne til sammen nesten 150.000 kroner i erstatning og oppreisning.

– Det er selvfølgelig positivt å få en erstatning, men det var ikke det som betød mest for meg. Det viktigste var å få medhold. Jeg trengte denne bekreftelsen på at jeg hadde rett, sier hun.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre:
  •  
  •  
  •  

Siste artikler

annonse
annonse