Extraavisen.no

Kjendiz

Madeleine Denice deltar i Miss Earth

(VINTERBRO): Tidligere deltaker i Miss Norway, Madeleine Denice opplyser på sin historie på Facebook at hun er trukket ut som deltaker i Miss Earth. Dermed skal hun representere Norge i den kommende konkurransen.

Publisert for

, den

Madeleine Denice fra Vinterbro skal delta i Miss Earth. Foto: Privat

På historien viser hun det norske flagget mens hun gledelig kan meddele nyheten.

– Jeg er veldig glad i å hjelpe andre og å være et godt forbilde, og for meg er Miss Norway et flott plattform hvor man nettopp har muligheten til å kunne gjøre disse tingene. Det å utfordre meg selv og gå utenfor komfortsonen er noe jeg alltid synes er like spennende og motiverende, sa Olsen tidligere til Extraavisen, i et portrettintervju.

Da hun representerte Miss Norway i år, var hennes hjertesak, å kunne hjelpe hjemløse og rusavhengige mennesker.

Denice blir dermed ikke den første deltakeren som representerer Norge. I fjor vant årets Miss Universe-deltaker, Nora Emilie Nakken Miss Earth.

Madeleine Denice Olsen er fra Vinterbro utenfor Oslo. I tillegg til hjertesakene driver Olsen sang og musikk, og har en unik stemme som hun vil bruke til noe hun kan gi tilbake til samfunnet.

– Jeg har drevet med sang hele livet og da slo tanken meg at jeg gjerne hadde ønsket å holde veldedighets konserter, slik at vi kan samle inn penger for å hjelpe dem med det de trenger, til mat, klær, boende osv, fortalte hun tidligere.

Lik Kjendiz.no på Facebook!