Connect with us

Utenriks

Malin (15) mistet livet i trafikkulykke

Den 15 år gamle Malin Lundberg fra Sverige hadde lenge drøm å bli politi. I fjor mistet hun livet sitt i en trafikkulykke nord for Stockholm.

  •  
  •  
  •  

Publisert for

, den

Den 15 år gamle Malin Lundberg fra Sverige hadde lenge drøm å bli politi. I fjor mistet hun livet sitt i en trafikkulykke nord for Stockholm.

Malin Lundberg (15) omkom i trafikkulykken nord for Stockholm i august i fjor. Foto: Privat

Ifølge avisen Expressen er to gutter på 16 år tiltalt for en trafikkulykkesom skal ha skjedd ved villaområdet Täby, nord for Stockholm.

Det var midnatt at Malin Lundberg var ute på veien i august i fjor. 15-åringen skal ha vært sammen med to 16 år gamle gutter som kjørte en mopedbil gjennom villaområdet.

Da guttene ble møtt av blålysene fra en politibil, som var på vei til et innbrudd, ble livene til guttene snudd opp-ned.

Ifølge en nabo var skadene så enorme at det knapt var mulig å se at det lille kjøretøyet hadde vært en bil. 15-åringen, som selv hadde en stor drøm om å bli politi, døde i kollisjonen med politibilen, skriver Expressen.

Til avisen forteller faren til Malin at hun hadde en enorm empati og kjærlighet til menneskene rundt seg.

Politiet opplyser om at både 15-åringen, føreren og en passasjer ble fraktet til sykehus med store skader etter kollisjonen, men politipatruljen kom uskadd fra hendelsen.

– Det var et sjokk. Jeg tenkte bare «nei, nei, ikke Malin. Det kan ikke være sant», sa venninna Elin Pira (21) til Expressen etter dødsulykken.

Kommende uke starter rettssaken mot de to 16-åringene som er tiltalt for dødsulykken. I tillegg er de tiltalt for narkotikalovbrudd og å ha stjålet mopedbilen.

Faren forteller at hennes største drøm var å bli politi, men slik ble det aldri. Nå som rettssaken starter, blir det tøffe dager for venner og familie.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre:
  •  
  •  
  •  

Siste artikler

annonse
annonse