Extraavisen.no

Kjendiz

Marcus & Martinus ute med låten “Feel”

(RAMPELYSET): Etter stor suksess med Belinda er Marcus & Martinus tilbake med deres splitter nye låt “Feel”. Denne gangen i samarbeid med den anerkjente DJ og produsenten Bruno Martini.

Publisert for

, den

Tvillingene har eksperimentert og lekt seg i en blanding av nye sjangre, og blant de nye singlene finner vi den klubb-inspirerte låten «Feel» med Bruno Martini. Foto: Universal Music

Siden de slapp den gull-sertifiserte singelen «Belinda» i sommer, har Marcus & Martinus tilbrakt mesteparten av tiden sin i studio med å skrive og ferdigstille ny musikk.

Tvillingene har eksperimentert og lekt seg i en blanding av nye sjangre, og blant de nye singlene finner vi den klubb-inspirerte låten «Feel (with Bruno Martini)». Låten tar oss tilbake til dansegulvene etter et år preget av pandemi og isolasjon, og oser av god energi og euforiske følelser!

Hør låten HER.

– Vi er kjempefornøyde med hvordan låten endte opp! Sangen er et resultat hvordan de siste månedene har vært for oss – å ha det gøy i studio, prøve ut nye ting og samarbeide med mange talentfulle mennesker. Når Rat City spilte demoen for oss som de hadde startet å skrive på med Dagny visste vi at vi måtte hoppe på låten.

Sangen har alltid lent seg mot en clubvibe og når en superstjerne som Bruno legger til magien endte låten opp perfekt. Dette er en veldig annerledes låt med en ny lyd sammenlignet med hva vi har laget tidligere – men vi håper fansen vår kan sette pris på at vi utvikler oss som artister og blir med på reisen, sier Marcus & Martinus

Foto: Universal Music

Marcus & Martinus er et av de største popfenomenene Skandinavia har sett de siste årene. Innen de var 19, hadde tvillingene erobret store deler av Europa med deres fengende popmusikk og magnetiske scenetilstedeværelse. Med flere hits som «Belinda (with Alex Rose)», «Elektrisk», «Heartbeat», «Girls (feat. Madcon), «Like It Like It», «Dance with You»,  og album som “Moments” og “Hei” har tvillingene gjentatte ganger vist frem evnene sine til å produsere hits.

På “Feel” har de fått med seg den brasilianske produsenten og DJ-en Bruno Martini, som kontinuerlig markerer seg som et av de mest innovative talentene på dagens elektroniske musikkscene.

Med en diskografi som overgår en milliard strømminger har Bruno nådd praktisk talt alle globale hitlister. Med millioner av lyttere på plattformene sine og multi-platinum-hits som «Hear Me Now» (550m), «Never Let Me Go» (180M), «Morena» (96M), og offisielle remixer for Alan Walker, Zedd, JP Cooper og Juanes besitter Bruno Martini et imponerende repertoar.

Lik Kjendiz.no på Facebook!