Extraavisen.no

Utenriks

Mathew (40) drepte barna sine med håndharpun

Mathew Taylor Coleman (40) skal ha ment at barna hadde arvet «slange-DNA» av moren, og fryktet at de skulle vokse opp til å bli monstre. Dermed tok han livet av barna med håndharpun.

Publisert for

, den

Foto: Matthew Taylor Colmans Instagram

Coleman skal ha tatt med barna sine på to år og et på ti måneder gammel til Mexico, fordi han hevdet at de hadde arvet konas «slange-DNA». Saken har rystet verden over etter at han selv tilsto drapet.

Mannen skal ha vært påvirket av konspirasjonsteorier fra QAnon- og Illuminati, og har i en forklaring til FBI fortalt hvor han utførte drapene, ifølge avisen New York Post.

Det var 7.august at moren meldte Mathew og barna savnet, og ifølge politiet skal han forlatt hjemmet i Santa Barbara med sine barn. I denne stunden skal han ikke ha tatt med bilsete til spedbarnet.

Da han returnerte hjem fra Mexico skal Coleman ha blitt arrestert av grenseetaten.

Rettsdokumentene som avisen har fått innhentet kommer det frem at han ble oppdaget av grensepolitiet som så at Coleman hadde blod på papirer som lå i bilen, da han skulle krysse grensen.

Meksikansk politi skal ha opplyst til myndighetene i USA at liket til de to barna ble funnet i en grøft.

Moren skal ha fått sjokk da hun fikk vite om tilståelsen, og har i ettertid ikke klart å forsone seg med at Coleman var en drapsmann.

Lik Extraavisen.no på Facebook!