Extraavisen.no

Kjendiz

Miss Norway-deltaker i sikkerhet

Talsperson i Miss Norway, Knut Yrvin sier at skytingen er 18 kilometer fra der Sunniva oppholder seg. Dermed skal Miss Universe-deltaker, Sunniva Høiåsen Frigstad fra Norge være i sikkerhet.

Publisert for

, den

Foto: Privat

– Det ligger 18 kilometer fra hverandre. Det er rundt en halvtimes kjøretur. Det er en rekke sikkerhetsvakter i Miss Universe. Både knyttet til hver deltager og arrangementet som helhet. Nettopp fordi mange har håndvåpen i USA, sa talsperson, Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen.

Tidligere ble det kjent at tre personer ble skutt på et kjøpesenter i Aventura i Florida. Extraavisen har fått kontakt med Frigstad, og hun forteller at hun ikke hadde fått med seg hendelsen før hun ble fortalt om det.

Sunniva Høiåsen Frigstad hadde en hektisk tid før hun skulle reise til Florida, men befinner seg nå i Florida i forbindelse med Miss Universe. Flere millioner TV-seere i USA følger med på Miss Universe.

– Det har vært litt hektisk for meg i den siste tiden, og forberedelser som skal gjøres før avreise. Har øvd på å holde tale og snakke foran folk, sa Frigstad tidligere.

Hun er også den andre i familie-rekken til å kapre kronen, da tanten Charlotte Salvesen vant i Miss Norway i 1997.

Lik Extraavisen.no på Facebook!