Innenriks

Miss-Norway deltaker opererte bort en cyste

– Torsdag sist uke ble jeg innlagt på kvinne og barn senteret her på st.Olavs hospital i Trondheim, Jeg skulle operere bort en cyste som lå på den ene eggstokken min, skriver deltakeren på bloggen.

På sykehuset skal hun ha operert bort en cyste som lå på den ene eggstokken hennes. Hun skal ha gjennomført en en kikkhulsoperasjon, noe som medfører at man ikke får store arr.

De fleste cyster på eggstokkene er små, ufarlige og går bort uten behandling. Større cyster kan føre til ubehag eller smerte. En sjelden gang kan årsaken til cyste på eggstokken være eggstokkreft. Dette oppstår hyppigere hos eldre kvinner, ifølge nettstedet Helsenorge.no.

– Nå er jeg hjemme med Sykemelding og prøver å bli bedre. Jeg har hatt forferdelig mye luftsmerter som ligger seg  i skuldrene mine, jeg fikk fortalt det er er helt normalt og at det vil gå over hvis jeg prøver å gå litt rundt.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.