Rampelyset

Miss Universe utsatt til våren

På grunn av koronaviruset som herjer rundt om i verden, er Miss Universe utsatt. Høiåsen Frigstad har full forståelse for at beslutningen er tatt.

– Det er utsatt til våren på grunn av korona, sier Høiåsen Frigstad til Extraavisen.no, og legger til:

– Det kjekkeste av alt er om det ikke hadde vært noe korona, og at det ikke hadde vært noe forsinkelser. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å vente.

Miss Universe er en internasjonal skjønnhetskonkurranse som arrangeres av Miss Universe Organization. Den verdens omfattende konkurransen ble grunnlagt i California i 1952. Her møter alle vinnerne fra rundt om i verden til å konkurrere mot hverandre for å bli Miss Universe.

Sunniva Høiåsen Frigstad vant i Miss Norway 2020, og skal representere Norge i Miss Universe. Foto: Roger Myrland / Miss Norway

Til Extraavisen forteller hun at hun ikke vil være irritert, men heller bruke tiden på å tenke positivt. Mens hun venter bruker hun heller tiden på å gå i høye hæler.

– Jeg gjør dette for å opprettholde teknikken i stegene. Og tiden har jo gått i å planlegge hvilke kjole og jobbe videre med hjertesaken som jeg hadde i Miss Norway.

Høiåsen Frigstad har vært engasjert mot seksuell overgrep, en hjertesak som hun har vært tydelig i mediene. Organisasjonen som hun har representert er SMSO-Agder, men i senere tid har organisasjonen endret navn til Nok.Agder.

I tillegg bruker hun mye av tiden sin på studier, hvor hun går på markedsføring og ledelse ved Universistet i Agder.

– Jeg må gjøre skolearbeid hjemmefra fordi studentene ikke har lov til å møte opp.

Høiåsen Frigstad er også kjent for sine rekorder som hun har slått innen veldedighet, presseoppslag og sponsorsamarbeid siden Motivaction overtok Miss Norway Organization.

Hun er også den andre i familie-rekken til å kapre kronen, da tanten Charlotte Salvesen vant i Miss Norway i 1997.

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.