Extraavisen.no

Innenriks

Misse-deltaker blir omtalt i nederlandske medier

(NORGE/NEDERLAND): Norske Miss Norway-deltaker Romèe Dahlen (18) blir omtalt i flere av de store mediene i Nederland. Nå står journalister i kø for å snakke med 18-åringen.

Publisert for

, den

Romèe Dahlen fra Bjørkelangen i Aurskog-Høland blir omtalt i flere nederlandske medier. Foto: Privat / Miss Norway

Deriblant skal hun ha fått omtale i RTV, TwenteFem, Tubantia, Drimble.nl og 1Twente.

Det er første gang at 18-åringen deltar i norsk missekonkurranse. Hennes familie er fra Nederland, og Dahlen er født i Nederland og kom til Norge på slutten av barneskole-alder.

I Nederland regner missekonkurranser som en av de mest populære konkurransene, og det er vel en av årsakene at nederlandske medier har interesse å dekke saken. Det bekrefter Dahlen i et blogginlegg.

I en kommentar til Extraavisen sier Dahlen at hun har fått henvendelser fra flere nederlandske aviser og TV-stasjoner som vil snakke med henne.

Foto: Privat

Talsperson Knut Yrvin i Miss Norway har tidligere sagt til Extraavisen at utenlandsk presse ikke gir poeng, men at det er stas at norske deltakere får internasjonal omtale.

For tiden er hun i bosatt i Bjørkelangen, et tettsted i Aurskog-Høland kommune.

Til den nederlandske TV-kanalen RTV Oost sier hun at fremtiden er lagt til godt rette for modell-jobber:

– Jeg fikk en kommentar fra en fotograf om at jeg måtte satse som modell. Avgjørelsen min vil jo ikke endre seg med tanke på at jeg skal begynne å gå på universitet i fremtiden.

Lik Extraavisen.no på Facebook!