Missedroninger i full kronekrangel

Det oppsto full forvirring da «Miss Sri Lanka» skulle kåres i helgen. Det fikk skjønnhetsdronningen Pushpika De Silva erfare.

Skjønnhetsdronningen Pushpika De Silva vil saksøke Caroline Jurie for å ha påført henne hodeskader etter å ha røsket kronen av henne. Foto: Miss Sri Lanka World Universe

Da Sri Lankas største skjønnhetskåring gikk av stabelen, gikk det ikke helt etter planen. For det sto nemlig full forvirring da Pushpika De Silva ble utropt som vinner av skjønnhetskonkurransen. Det viste seg at den tidligere vinneren, Caroline Jurie var sterkt uenig med at De Silva var vinner av konkurransen, melder Star Tribune.

Dermed var Jurie rask på plass og fikk kronen av vinneren etter å ha hevdet at De Silva var skilt.

Jurie refererte til en av kåringenes regler, som sier at deltakere må være gift og ikke skilt. Det skulle vise seg at den tidligere vinneren hadde dermed feil, fordi De Silva var nemlig ikke skilt, men separert.

– Det er en regel som forhindrer kvinner som allerede har vært gift å vinne, så jeg sørger for at kronen får gå til andreplassen, sa Jurie til publikum.

Etter å ha talt til publikum og flere millioner TV-seere, tok hun dermed kronen og satte den på hode til på den andre finalisten. Senere ble kronesettelsen omgjort, og De Silva fikk kronen tilbake, ifølge BBC.

Kort tid senere skriver De Silva i et innlegg på Facebook at hun skal ha blitt fraktet til sykehus i etterkant av hendelsen. På sykehuset skal hun ha blitt behandlet for hodeskader, som skal ha skjedd da Jurie tok krona av hodet hennes.

I innlegget skriver De Silva at hun vil gå til søksmål for den «urimelige og fornærmende» måten hun ble behandlet på.

– Vi er skuffet. Det var en skam hvordan Caroline Jurie oppførte seg på scenen, og Mrs World-organisasjonen har allerede startet en etterforskning av saken, uttalte direktøren for Miss Sri Lanka, Chandimal Jayasinghe til TV-kanalen.

Politiet skal nå ha opprettet sak etter forholdene og har avhørt Jurie som følge av hendelsen. Det er uklart om hun risikerer bøter eller fengselstraff for ugjerningen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

  •  
  •  
  •  
  •