Extraavisen.no

112

Mistenkelig dødsfall i Nittedal

(NITTEDAL) Tirsdag fikk politiet melding om et mistenkelig dødsfall i Nittedal.

Publisert for

, den

Foto: Daniel DeNiazi

Det var ved 10-tiden tirsdag at politiet fikk melding om et dødsfall som de karakteriserer som mistenkelig. Det var en arbeidskollega som da han oppsøkte personen på hans bopel på Gjelleråsen i Nittedal, oppdaget dødsfallet.

Da han ikke fikk kontakt med sin kollega, kikket han inn i leiligheten og oppdaget at kollegaen lå livløs. Deretter skal venner eller bekjente ha tatt seg inn i boligen, og konstatert at det ikke var tegn til liv.

AMK ble varslet og konstaterte ved ankomst at personen var død.
Politiet opplyser til lokalavisen Varingen onsdag at personen det er snakk om, en mann i 60-årene, nok hadde vært død noen timer da helsepersonell ankom. Da det ikke kunne konstateres noen umiddelbar dødsårsak, ble politiet varslet.

Politioverbetjent Geir Bakk Anthonsen opplyser til Varingen at politiet har vært på stedet og foretatt undersøkelser. Politioverbetjenten legger til at det at et dødsfall karakteriseres som “mistenkelig” ikke nødvendigvis betyr at det har skjedd noe kriminelt. Et mistenkelig dødsfall betyr bare at man ikke vet hva dødsårsaken kan være.

Lik Extraavisen.no på Facebook!