Extraavisen.no

112

Mistet kontrollen over bilen – traff husvegg

(NITTEDAL): Ingen kom til skade, men politiet har opprettet sak etter en trafikkulykke på riksvei 4 ved Åneby i Nittedal.

Publisert for

, den

Foto: Kjell Bua

Tirsdag ettermiddag la politiet ut melding på twitter om en trafikkulykke på Åneby i Nittedal, hvor to biler skulle være involvert.

Etter hva politiet opplyser, er selve hendelsesforløpet noe uklart. Det er imidlertid på det rene at den ene bilføreren, en mann i 70-årene, har havnet i motgående kjørefelt.

Der skal han ha truffet først et skilt. Deretter skal han ha kjørt inn i siden på en annen bil før kjøreturen stoppet i en husvegg.

Dette hendelsesforløpet støttes av vitneforklaringer. Til lokalavisen Varingen forteller personer som observerte det hele at ulykkesbilen kom kjørende i nordgående kjøreretning, før den krysset over midtrabatten ved Åneby.

Ingen av de involverte bilførerne kom alvorlig til skade. Den ene føreren, mannen i 70-årene, ble tatt med av ambulanse for sjekk. Føreren av bilen som ble påkjørt, en mann i 20-årene fra bygda, ble sendt en tur på legevakta for rutinemessig sjekk.

Ifølge lokalavisen har politiet opprettet sak. Bilføreren i 70-årene har fått førerkortet beslaglagt.

Lik Extraavisen.no på Facebook!