Extraavisen.no

annonsørinnhold

Nå åpner de nye historiske ruter

(ANNONSØRINNHOLD): Cruiseselskapet Norwegian Cruise Line (NCL) avslører cruise-programmet helt frem til sommeren 2024. Rederiet åpner flere nye ruter, og det nye programmet blir det største i selskapets historie.

Publisert for

, den

Norwegian Cruise Line presenterer det største cruiseprogrammet i rederiets historie. Her skipet Norwegian Getaway, som blant annet vil gå i Nord-Europa.

Blant nyhetene er Sendai (Ishinomaki) i Japan, Dutch Harbor i Alaska og La Romana i Den dominikanske republikk. Det nye cruise-programmet markeres med hele 35 prosent i rabatt på alle cruise og på alle Fly- og Cruisepakkene.

Norwegian Cruise Line (NCL) er kjent for å være banebrytende innen cruiseverdenen med sin unike fleksibilitet og utvikling av skipsklasser. Nå avslører cruisegiganten sitt nye og spennende program helt fram til sommeren 2024;

-Vi er glade for å kunne tilby våre gjester et enda større utvalg cruise. Mange reisende ønsker å ta igjen det de har opplevd som tapt reise- og opplevelsestid det siste halvannet året. Vi håper at våre mange og unike ruter vil gjøre det lettere å planlegge et cruise til «bucket-list» destinasjoner som man har drømt om under nedstengningen.

Våre nye «havnerike» cruise gir også gjestene enda mer tid til å utforske, og nyte de lokale og kulturelle opplevelsene på land, sier Kevin Bubolz, adm. direktør, Continental Europe i Norwegian Cruise Line.

Nye ruter og flere hjemmehavner

NCL vil med de nye og gjenåpnede rutene ha avreise fra 35 havner verden rundt – inkludert to helt nye hjemmehavner; Haifa i Israel og La Romana i Den dominikanske republikk.

Åpningen av rutene er også en lansering av NCLs største cruiseprogram noensinne, og selskapet skriver historie når cruiseskipet Norwegian Epic får Haifa som base fra november 2022.

Haifa er Israels største internasjonale havn, og det blir 11- og 12-dagers krysninger i Middelhavet mellom Haifa og Civitavecchia (Roma) fra 8. november 2022 til 12. desember 2023. Krysningen gjør stopp i Livorno (Firenze) og Napoli, Kusadasi og Istanbul i Tyrkia og Pireus (Athen), Patmos og Rhodos i Hellas samt Limassol, Kypros. Turen inkluderer 17 timers havnetid i Ashdod, Israel. Noe som gir gjestene tid til å oppleve kosmopolitiske Tel Aviv samt Jerusalem – en av verdens eldste byer.

Ny anløpshavn hver dag på cruise i Karibia

Hvis du er ute etter helt nye ruter vil Norwegian Sky være det første skipet som seiler på ​​et syv dagers cruise i det sørlige Karibia fra La Romana i Den dominikanske republikk. Med denne ruten blir NCL det eneste store rederiet som seiler i det sørlige Karibia med daglig anløp. 

I tillegg lanserer NCL et 12-dagers Stillehavs-cruise med skipet Norwegian Jewel 10. april 2024 fra Tokyo til Seward i Alaska. Med stopp ved to av NCLs andre nye anløpshavner – Sendai (Ishinomaki) i Japan og Dutch Harbor i Alaska. 

Mer tid i land

NCL satser i det nye programmet på å kunne tilby mer overnatting ved land og flere havnetimer i land på noen av verdens mest attraktive destinasjoner. Noe som igjen gir passasjerene mer tid til å utforske reisemålene underveis.

Spar 35 prosent på alle cruise og på alle Fly- og Cruisepakkene.

Norwegian Cruise Line feirer åpningen av de nye og historisk mange rutene, med 35 prosent i rabatt både på alle cruise og på alle Fly- og Cruisepakkene. I tillegg tilbys «Free at Sea-oppgraderingspakker» til kun 99 euro per person for et syv-netters cruise. Åpningstilbudet gjelder nye bestillinger foretatt i perioden 16. november til 9. desember 2021.

Norwegian Cruise Line presenterer det største cruiseprogrammet i rederiets historie. Her skipet Norwegian Joy som blant annet vil gå i Karibia.

Alaska og Stillehavet

«Fire & Ice» med Norwegian Spirit. Fra 22. april 2024 til 25. september 2024 er det igjen mulig å bli med Norwegian Spirit på den storslåtte reisen «Fire and Ice» fra Honolulu og Vancouver. Cruiset besøker tropiske øyer utenfor Hawaii og vakre byer i Alaska.

Her kan du oppleve Stillhavsparadis når du overnatter i Nawiliwili (Kauai) og drar på øyhopping til Kahului (Maui) og Hilo på Hawaii. Før man deretter setter kursen mot Last Frontier – hvor fartøyet seiler forbi praktfulle isbreer mot Glacier Bay National Park and Preserve, et FNs verdensarvsted, etterfulgt av et besøk til Juneau, Icy Strait Point, Skagway og Ketchikan i Alaska. Første avgang er 12. juni 2022. For mer informasjon se www.ncl.com.

Cruise i Middelhavet

Julecruise fra Trieste. Skipet Norwegian Epic debuterer i Trieste (Venezia) og Koper i Slovenia med et 14 dagers langt cruise den 22. desember 2023 i Middelhavet. Julaften tilbringes i Dubrovnik, og nyåret i Barcelona og Palma på Mallorca.

Norwegian Escape vil også i det nye programmet tilby 5, 10- eller 11-dagers cruise i Middelhavet fra Barcelona i perioden april 2024 til oktober 2024. På ruten vil gjestene få mer enn 105 timer til å oppleve Middelhavets vakreste havner i Kroatia, Frankrike, Hellas, Italia, Malta og Spania. I april 2024 legger skipet også til på Ibiza, hvor midnattsavgangen gjør det mulig å oppleve de sene kveldstimene i Ibiza by. Skipet vil også ha førstegangs besøk til Palma på Mallorca.

Cruise fra Barcelona med Norwegian Escape. Syv dagers cruise fra Barcelona med seks havnebesøk i Cannes (Frankrike), Livorno (Firenze), Civitavecchia (Roma), Napoli og Cagliari i Italia samt Palma på Mallorca. Turen lar gjestene tilbringe mer enn 11 timer i Livorno, Civitavecchia og Napoli – tre av Italias kulturrike og historiske byer. Cruiset starter opp 26. mai 2024. 

Norwegian Cruise Line presenterer det største cruiseprogrammet i rederiets historie. Her skipet Norwegian Spirit.

Cruise fra Trieste, Venezia med Norwegian Pearl. Fra 26. mai 2024 til 27. oktober 2024 legger skipet Norwegian Pearl ut på en rekke syv dagers krysninger med besøk til middelalderbyene Kotor i Montenegro og Dubrovnik i Kroatia, og Santorini i Hellas. Det blir sen avgang fra den vakre øya, noe som gjør det mulig å forevige øyas kjente solnedgang.

Canada og New England

Cruise til Canada og New England med Norwegian Joy. Fra 2. – 25. september 2024 krysser skipet Norwegian Joy på syv- og åttedagers seilinger fra New York og Quebec. Quebec er som by rangert helt på topp av tidligere gjester. Passasjerene har mulighet til å forlenge oppholdet i begge byene – både før og etter cruiset.

Panama og Karibia

Cruise til Panama City med Norwegian Joy. Med Norwegian Joy tilbyr NCL en 11-dagers krysning fra Miami til Panama City. Avgang blir 25. november 2023. På dette cruiset får gjestene mer enn åtte timer i hver anløpshavn, og drøyt 13 timer i Willemstad på Curaçao i Karibia. Ideelt for både dykking, og vandring langs havnen i den vakre byen i kolonistil. Rederiet tilbyr også en 15-dagers tur med avgang 6. januar 2024 fra Miami, og 26. januar 2024 fra Los Angeles. På denne reisen vil skipet legget til i Panama City, slik at gjestene kan oppleve både byens natteliv og fine arkitektur fra kolonitiden.

Skipet Norwegian Joy får sin debut på Grand Turk, Turks og Caicos på sommerturen fra New York i august 2024.På 12-dagers turen med avgang i oktober 2023, vil skipet anløpe Philipsburg, St. Maarten og Kralendijk, Bonaire. Turen avsluttes i Miami. 

Skipet Norsk Jade cruiser for første gang fra Puerto Plata i Den dominianske republikk. Det blir besøk til Grand Turk, Turks og Caicos samt St. George’s i Grenada på den 14-dagers krysningen det sørlige Karibia. Avreise 26. november 2023 fra Tampa, Florida.  

Fra NY til Bermuda med Norwegian Joy.

Med Norwegian Joy blir det også fem, fire og syv dagers krysninger fra New York City til Bermuda med et 55-timers opphold på Royal Naval Dockyard. Foreløpig er NCL det eneste cruiseselskapet som tilbyr tre dager på Bermuda med mulighet til å shoppe i hovedstaden Hamilton, og slappe av på destinasjonens berømte rosa sandstrender. Avgang fra 9. april 2024 til 11. oktober 2024,

Cruise i Nord-Europa. Med skipet Norwegian Getaway tilbyr NCL et ni-dagers cruise fra København til syv nord-europeisk land på ni dager; Danmark, Belgia, Frankrike, Tyskland, Nederland, Norge og Storbritannia. Med over ni timer i hver havn,14 timer i Paris og 15 timer i Berlin er det rikelig med tid til å fordype seg i storbyene. Avgang 13. mai 2024.