Trafikk

Nå må du trykke på knappen igjen

Automatisk åpning av alle dører på alle stasjoner ble innført som et av mange smitteverntiltak for å unngå kontaktsmitte under pandemien. Det er ikke smittevernfaglig begrunnelse for dette tiltaket lenger, og T-banen går derfor tilbake til normal praksis med at dørene må åpnes av de reisende på stasjonene.

– Det blir nok en overgang for de reisende, men vi tror kundene raskt vil venne seg til at de må tykke på knappen igjen, sier pressevakt i Ruter, Øystein Dahl Johansen.

Normalt åpnes dørene på T-banen rundt åtte millioner ganger årlig. Nå går vi mot en kaldere tid på året, og når ikke alle dørene lenger åpnes automatisk på alle stasjoner, så bidrar det til at det ikke blir så store temperaturforskjeller om bord på T-banen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.