Extraavisen.no

Rampelyset

Nå skal hun delta i Miss Supranational

Tidligere Miss Norway-deltaker og modell, Ina Kollset skal i år delta i skjønnhetskonkurransen Miss Supernational i Polen.

Publisert for

, den

Foto: Simen Gald

– Det kommer til å bli spennende, og jeg ser virkelig frem til det, sier Kollset til Extraavisen, som fikk vite om at hun ble tatt ut i Miss Superanational i desember.

Er det samme konseptet som Miss Norway?

– Det er nesten snakk om samme konsept, men i denne konkurransen krever det litt mer av meg som deltaker. Man må være hundre prosent fokus på det man gjør. Når det gjelder sponsor så er det litt opp til meg selv, men det er jo utgifter på kjoler og tilbehør av det som kreves i en slik konkurranse.

I fjor deltok Kollset for andre gang i Miss Norway, og fikk en andreplass etter fjorårets vinner Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla. Dette førte til hun ble 1st runner up.

– Om noen uker skal jeg sammen med Sunniva øve på en del teknikker på å gå i høye hæler. Ser virkelig frem til å møte Sunniva igjen.

Foto: Simen Gald

Miss Supranational er en av de største konkurransene innen skjønnhet, og finner sted ved den internasjonale kongresssenteret i Katowice i Polen hvert år. Nesten 80 nasjonaliteter deltar i konkurransen, og Kollset blir representant for Norge i den prestisjetunge konkurransen.

Nylig ble hun omtalt i en av de største nettstedene innen skjønnhet, nemlig Angelopedia som har hovedkvarter i India. Hun har gjennom tiden høstet mye positiv kritikk fra journalister for hennes deltakelse.

– For meg handler det om å være fokusert på det jeg skal gjøre, og nå som jeg har deltatt i Miss Norway to ganger, så har jeg litt mer kjennskap i hva det handler om. Man blir litt varm i trøya, men det en treningssak.

For tiden er Kollset sykepleierstudent ved høgskolen i Østfold. Hun er bosatt i Våler utenfor Moss.

Lik Extraavisen.no på Facebook!