Extraavisen.no

Kjendiz

Nektet å ta vaksinen tidligere

Tidligere skal Nora Emilie Nakken (22) ha nektet å ta vaksinen da hun på tidspunktet var svært skeptisk til Astra Zeneca. Grunnen var at hun fryktet for alvorlige bivirkninger.

Publisert for

, den

Foto: Privat

I et upublisert intervju skal Nakken ha uttalt seg som svært skeptisk om koronavaksinen, og skal ha nektet å ta den dersom det var Astra Zeneca.

– Jeg nekter å ta vaksinen dersom det er Astra Zeneca-vaksinen. Jeg hadde vært livredd om vaksinen hadde vært produsert av Astra Zeneca, sa hun tidligere i et intervju som ikke ble publisert.

Torsdag ble det kjent at hun tok den første dosen av Pfizer-vaksinen, og skrøt av helsearbeiderne i Trondheim kommune. Fortsatt er hun like skeptisk på Astra Zeneca-vaksinen som hun var tidligere.

– Jeg måtte spør hvilke vaksine det var snakk om. Hadde det vært Astra Zeneca hadde jeg nektet. Jeg håper at folk får et bedre innblikk i vaksinasjonen nå, sa Nakken til Extraavisen.

Sent onsdag kveld kunne hun bekrefte at hun hadde fått bivirkninger etter Pfizer-vaksinen. Bivirkningene skal blant annet ha vært smerter i den armen hun fikk sprøytestikken.

Nakken er modell og har reist verden rundt for å gjennomføre oppdrag. For tiden er hun deltaker i Miss Norway, hvor hun konkurrere mot 15 andre deltakere i finalen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!