Extraavisen.no

Innenriks

Nok en trafikkulykke på riksvei 4

(NITTEDAL): Mandag formiddag smalt det igjen på riksvei 4 ved Fossen i Nittedal.

Publisert for

, den

Foto: Shutterstock

Mandag formiddag smalt det nok en gang på riksvei 4 ved Fossen i Nittedal. En lastebil og en personbil kolliderte i krysset Gamle Glittrevei/riksvei 4.

Etter hva som blir opplyst av politiet, holdt begge kjøretøyene lav fart da de kolliderte. Airbagene på begge kjøretøyene ble utlyst, og det var en del materielle skader. Det skal ha gått hardest ut over personbilen, som hadde store, synlige skader.

Føreren av personbilen, en kvinne i 80-årene, var ved bevissthet etter ulykken, og ble sendt til Ahus for sjekk.

Når det gjelder føreren av lastebilen, en kvinne 40-årene, skal hun etter hva som blir opplyst har kommet fysisk uskadet fra sammenstøtet.

Selve ulykken skal ha skjedd i  det føreren av personbilen kjørte ut på riksvei 4, og personbilen da ble truffet av lastebilen. Riksvei 4 er forkjørsvei, og slik politiet ser det, har føreren av personbilen ikke overholdt vikeplikten. Det er derfor opprettet sak, og hennes førerkort er beslaglagt.

Gamle Glittrevei er en lokalvei som forbinder Gamleveien (gamle riksvei 4) med riksvei 4, og har betydelig trafikk på dagtid. Veistrekningen rommer både bygdas gjenbruksstasjon og flere bedrifter.

Etter hva Extraavisen erfarer, er det ikke første gangen det skjer ulykker på nevnte sted. Det skal flere ganger ha inntruffet ulykker i nevnte kryss. De fleste av ulykkene skjer på samme måte som dagens ulykken, i det biler kjører ut fra Gamle Glittrevei og til riksveien.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Følg Extraavisen på Telegram