Extraavisen.no

Helse

Nora Emilie kan bli nominert til pris

Vinneren av årets Miss Norway, Nora Emilie Nakken kan bli nominert til pris for hennes arbeid for å styrke psykisk helse. Det opplyser gruppen MFN til Extraavisen.

Publisert for

, den

Foto: Joe Urrutia / Miss Norway

Gruppen MFN som tidligere gikk ut med at Stephany La Rosa kan bli nominert til pris for hennes arbeid, har sagt at de vil nominere Nora Emilie Nakken fra Trondheim.

Extraavisen har snakket med vedkommende bak gruppen MFN lørdag ettermiddag.

– Nora Emilie Nakken har gjort et fremragende arbeid innen psykisk helse, hvor hun har vært et synlig ikon på sosiale medier og som deltaker i Miss Norway. Hennes arbeid har ført til at det er mer åpenhet rundt psykisk helse. Hennes imøtekommende og positive energi gjør at verden kan bli et bedre sted å bo, sier en talsperson for gruppen MFN til Extraavisen.

Gruppen kaller seg MFN og har holdt seg anonym som følge av innmeldingene av nominasjonene de utstedte.

De har ved flere anledninger sendt inn flere nominasjonsforslag av unge ildsjeler som styrker forståelsen av den tabubelagte problematikken, og andre problematiske momenter i dagens samfunn.

Hva er grunnlaget for at dere ønsker å nominere Nora Emilie?

– Grunnen er at hun prøver å se alle ved å svare på meldinger og møter folk som har et sterkt behov for å ha noen å snakke med.

Nora Emilie Nakken sier til Extraavisen at slike tilbakemeldinger gjør henne motivert til å fortsette:

– Det er utrolig morsomt å høre at man kan bli nominert til en så viktig pris. Setter enormt stor pris på det, og det er en stor motivasjon for videre arbeid rundt psykisk helse.

Foreløpig er det uklart om hvilke pris det er snakk om, men gruppen sier at de nominere folk til prestisjetunge priser.

Nora Emilie Nakken vant i år skjønnhetskonkurransen Miss Norway, og skal delta i Miss Universe, som finner sted i Israel i desember.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer