Rampelyset

Reiser hjem uten Miss Universe-tittel

Årets Miss Universe ble holdt i Eliat i Israel, og norske Nora Emilie Nakken fra Trondheim ble ikke årets vinner, men talsperson i Miss Norway, Knut Yrvin skryter over den norske deltakeren.

– Nora gjorde en strålende innsats i konkurransens to hoveddeler med såkalt prelimenary på fredag med nydelig aftenkjole, badedrakt og nasjonal kostyme, sier Yrvin til Extraavisen.

– Hun har trent og forberedt seg til å kunne delta internasjonalt i flere år på rad. Og Nora leverte. Nasjonale kostymen var eventyrlig komposisjon med snø- og iskrystaller. Det er meg fortalt at kjolen kostet nær 150.000 kroner.

Mona Grudt var også invitert til sendingen, for å fortelle erfaringer fra sin tid som vinner. Der Nora og Mona ble sett av over 500 milliarder seere.

– Det er enormt høyt nivå på finalister og vinnere i Miss Univese. Nora har topputdanning markedsføring, medier og kommunikasjon og entreprenørskap. Noe hun vil bruke videre i Miss Norway og fremtidige gründerprosjekter.

Juryen i år som i fjor var dyktige kvinnelige entreprenører, tidligere Miss Universe-vinnere og topp-artister.

– Vi vil takke Kaja Kojan som er «International contest manager» i Miss Norway med ansvar for å følge opp de som representerer Norge internasjonalt.

Kaja vant selv Miss Norway i 2017 og deltok i Miss Universe det året.

Lik Kjendiz.no på Facebook!