Extraavisen.no

Rampelyset

Nora-Emilie skal ta vaksinen

Modell og Miss Norway-deltaker, Nora Emilie Nakken (22) har bestemt seg for å ta koronavaksinen.

Publisert for

, den

Nora Emilie Nakken vil nå ta koronavaksinen etter å ha tenkt grundig gjennom tanken. Foto: Privat

– Nå skjer det ting her i Trondheim! I dag kom mailen om at jeg kan melde meg opp til time for korona-vaksinen. Selv om det er mye spekuleringer rundt vaksineringen, bivirkninger, etter-effekter osv. er jeg klar for å ta den, skriver Nakken på sin blogg.

Det var mandag at Nakken fikk mail fra kommunen om at hun var neste til å ta vaksinen. Videre skriver hun at nyhetene rundt bivirkningene og dødsfallene av vaksinen gjorde henne skeptisk:

– I starten da vaksinering ble et tema var jeg helt sånn «Yes! Endelig!» før jeg begynte å lese nyheter, lytte til folk og ta innover mer ny kunnskap om diverse rundt vaksinen. Etter det ble jeg utrolig skeptisk og helt sikker på at jeg over hodet ikke turte og ta den. Men ting endret seg igjen.

Hun opplyser også om at hun vil informere videre om det blir bivirkninger og andre ting som har noe med vaksinen å gjøre.

Nora Emilie var bare 14 år da hun signerte med sitt første modellbyrå i Trondheim, og deretter har hun hatt flere oppdrag i Sverige og i Danmark. For tiden er hun deltaker i Miss Norway, hvor hun konkurrere mot flere andre deltakere om tittelen “Miss Norway”.

Fortsatt er det uklart om andre deltakere i Miss Norway har planer om å ta vaksinen eller har tatt den.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer