Connect with us

Rampelyset

Nora Emilie tar sin andre vaksinedose

Modell og deltaker i Miss Norway, Nora Emilie Nakken skal ta sin andre vaksine av pfizer den 25.juni. Dermed blir hun fullvaksinert.

  •  
  •  
  •  
Nora Emilie Nakken tar sin andre vaksine den 25.juni. Foto: Privat

Det opplyser Nakken ovenfor Extraavisen.

– Man leser jo nyheter om at vaksinerte også kan bli smittet til tross for fullvaksinasjon. Men per nå sies det at 0,05% av fullvaskinerte kan få corona i følge FHI. Dette tallet betrakter jeg som relativt lavt, og velger derfor å stole på at vaksinasjon er det riktige, og at dette vil bidra til at vi kan ta tilbake de normale livene våre, sier Nakken, og legger til:

– Jeg ser veldig frem til å bli fullvaksinert. Bestekompisen min og jeg skal ta den sammen. Vi fikk utrolig nok time med bare 3 minutters mellomrom, og tror vi begge ser veldig frem til det.

Nakken kunne endelig annonsere tidligere at det var hennes tur for vaksinering av første dose:

– Da er dagen her og Korona-vaksinen står for tur. Har tidligere skrevet litt om dette til dere, og i dag er dagen her. Så, nå blir det å ta vaksinen litt senere i dag, skrev Nakken på sin blogg da hun tok sin første dose av vaksinen.

Foto: Privat

Tidligere skal hun ha fortalt hvor skeptisk hun var til vaksinen, men etter å ha tatt i seg litt kunnskap, fikk hun et helt annet syn på vaksinen:

– I starten da vaksinering ble et tema var jeg helt sånn «Yes! Endelig!» før jeg begynte å lese nyheter, lytte til folk og ta innover mer ny kunnskap om diverse rundt vaksinen. Etter det ble jeg utrolig skeptisk og helt sikker på at jeg over hodet ikke turte og ta den. Men ting endret seg igjen.

Etter å ha tatt den første dosen skal hun ha opplevd bivirkning, men ikke noe alvorlig uten at armen hennes var litt øm:

– Den eneste bivirkningen var at armen ble noe øm noen timer etter vaksinen ble satt. Ikke noe mer enn det! Er også flere som har lurt på om man blir uvel eller kvalm osv.… for min del kjente jeg ikke noe på dette.

Hun har oppfordret folk til å ta vaksinen, og skryter over Trondheim kommune for god håndtering:

– Alt går på skinner, og man får hjelp til å finne frem overalt og man føler at man er i trygge hender. Ting fungerer rett og slett utmerket, sa hun tidligere.

Nakken er en av de 16 deltakerne som kom videre til finalen i Miss Norway, og konkurrerer dermed om å vinne tittelen. Finalen går av stabelen i august, og da er nok mange av deltakerne vaksinert.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre:
  •  
  •  
  •