Innenriks Næringsliv

Ny avdelingssjef i Mattilsynet på Helgeland

Hege Osen er ansatt som avdelingssjef for avdeling Helgeland i Mattilsynets region nord.

Osen er veterinær og har lang og bred erfaring fra Mattilsynet, hvor hun startet som distriktssjef for Midt-Helgeland i 2004. Tidligere har hun jobbet som distriktsveterinær i Statens dyrehelsetilsyn i kombinasjon med klinisk praksis.

– Jeg er veldig glad for at Hege Osen takket ja til jobben. Hun er en erfaren og dyktig leder som kjenner avdelingen, næringene og Mattilsynets samfunnsoppdrag godt, sier Geir Arne Ystmark, regiondirektør i Mattilsynets region nord.

Osen kommer fra stillingen som seksjonssjef for seksjon landdyr og slakteri i Mattilsynets avdeling Helgeland, men har fungert i stillingen som avdelingssjef for avdelingen siden april.

– Jeg er stolt og glad for å bli vist denne tilliten, og jeg vil sammen med de dyktige medarbeiderne i avdeling Helgeland fortsette jobben med vårt viktige samfunnsoppdrag. Mattilsynet er i gang med en utviklingsprosess og det blir både utfordrende og spennende tider fremover.

Avdeling Helgeland dekker kommunene Alstahaug, Bindal, Brønnøy, Dønna, Grane, Hattfjelldal, Hemnes, Herøy, Leirfjord, Lurøy, Nesna, Rana, Rødøy, Sømna, Træna, Vefsn, Vega og Vevelstad.

Lik Extraavisen.no på Facebook!