Connect with us

Rampelyset

Nye Beck-filmer med Kristofer Hivju

(RAMPELYSET): 25. desember får «Beck – Et nytt liv» premiere, dette er den første av totalt fire nye Beck-filmer som får premiere på TV 2 Play og C More. Kristofer Hivju og Peter Haber er tilbake på skjermen sammen med resten av den kjente gjengen i Beck.

Publisert for

, den

TV 2
Kristofer Hivju er med i de nye Beck-filmene som blir vist på TV 2. Foto: Gabriell Liljekval
annonse

 de nye filmene møter seerne et nytt ansikt når Valter Skarsgård (Katla, Zebrarummet) blir introdusert som Martin Becks barnebarn William. Til mamma Ingers forferdelse følger William i bestefarens fotspor og har startet på Politiakademiet, men Martin Beck er stolt.

Beck 43 har tittelen “Et nytt liv” og starter der den forrige Beck-filmen “Den fortapte sønn” endte. Seerne satt da igjen med en dramatisk avslutning på sesongen med Martin Beck på operasjonsbordet og usikkerhet om han ville overleve.

Det faktum at Martin Beck er i live har tidligere blitt bekreftet, men spørsmålet nå er om han vil kunne fortsette sitt arbeid som etterforsker.

Martin Beck er tilbake til glede for hele Beck-gruppen. Martins datter Inger er ikke like glad, men må akseptere farens beslutning om å gå tilbake i jobb.

Martin vil leve mer og ikke mindre. Steinar og Alex finner veien tilbake til sitt gode samarbeid så snart Steinar er tilbake i Stockholm. Joseph er imidlertid ikke så fornøyd. Oskar prøver Tinder, men trenger Jennys hjelp til å få fart på datingen.

 Alle de nye filmene blir også vist på TV 2 i løpet av 2022.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

annonse