Extraavisen.no

annonsørinnhold

Nye produkter fra Orkla i høst

Grandiosa med spekeskinke, Smash med salt karamell og plantebaserte Vegisterkaker til jul. Nye produkter fra Orkla er nå å finne butikkhyllene, og her er noen høydepunkter.

Publisert for

, den

Dissbutikkhyllene i høst. Foto: Orklae produktene kommer i

Like sikkert som løvfall fra trærne og kaldere temperaturer, er nye produkter i dagligvarebutikken et tegn på at høsten er her. Orkla kommer med flere spennende nyheter.

Mer pizza til verdensmesterne

Nordmenn spiser mest frossenpizza i verden, og nå kan pizzafolket glede seg over to nye varianter: Grandiosa Tynn Bunn Spekeskinke og BigOne Smokin` Hot BBQ Chicken.

Førstnevnte er en porsjonspizza med spekeskinke fra Hellesylt – kun 20 minutter unna pizzafabrikken på Stranda. Spekeskinke er en bestselger hos norske pizzarestauranter og kan nå også bli en favoritt i frysedisken. Pizzaen er en del av Grandiosas satsing på tynn bunn porsjonspizza.

Den nye BigOne-varianten er perfekt for dem som elsker en tykkbunnpizza spekket med god topping. Her finner vi saftig, marinert kylling, rødløk, jalapenos, chilikrydder – og ikke minst deilig BBQ-saus.

Nye sjokoladekombinasjoner

Salt karamell er en smak mange har lagt sin elsk på, og nå får vi den også i Smash-bar. Oppsummert: Søt, salt og sprø nytelse toppet med en god dose salt karamell.

Karamell har også en fremtredende plass i Nidar Favoritters nye gule storplate. Fjorårets verdensnyhet, med tre ulike smaker i én plate, blir fulgt opp med en ny miks – denne gangen bestående av: Nidar Melkesjokolade, Smørbukk-karamell og Crispo Karamell & Havsalt.

En annen nyhet verdt å merke seg – enten til kos hjemme eller på høsttur i skogen – er Safari Sjoko Vanilje. Mørk og sprø sjokoladekjeks med masse deilig fyll med smak av vanilje.

Plantebasert og sukkerfri jul

I løpet av høsten kommer også produkter som kan bli favoritter til jul – blant annet Naturli` Vegisterkaker og FUN Light Julebrus-saft.

For mange er julen tid for tradisjoner – også i matveien. Samtidig vet vi at stadig flere nordmenn dropper kjøttet (i fjor så vi en dobling av antall veganere og vegetarianere sammenlignet med året før) og det er et økende behov for gode plantebaserte alternativer til den klassiske julematen.

Naturli`s smakfulle og saftige Vegisterkaker svarer på nettopp dette behovet. De er laget på erteprotein og blomkål med grov tekstur og en nydelig smak av julekrydder. Perfekt for alle som ønsker å lage et plantebasert alternativ til den tradisjonelle julemiddagen.

Sjeldent har saft skapt mer engasjement enn da FUN Light i fjor lanserte sin sukkerfrie saft med julebrussmak. 83 000 flasker ble revet bort fra butikkhyllene i rekordfart – og den enorme etterspørselen fikk stor oppmerksomhet i media og sosiale medier. Nå er ventetiden snart over – og FUN Light julebrussaft blir igjen å finne i dagligvarebutikkene, denne gangen nok til å gi enda flere den gode julestemningen som bare smaken av julebrus kan gi.

Nye såpeserier og påfyll i papp

I badeskapet er det bare å rydde plass til noen nye varianter. Dr. Greve REN HUD er en ny hudpleieserie utviklet for å forebygge uren hud. Serien består av ansiktsgel, serum, ansiktsrens, toner og renseservietter.

Bliw introduserer også en helt ny eksklusiv såpeserie med luksuriøse dufter, pleiende ingredienser og myk og kremet konsistens. Serien består av to dusjgeleer og to håndsåper i duftserien Bloom og Clean. De lekre flaskene gjør seg dessuten utrolig godt på badet, og de er laget av 100 prosent resirkulert plast.

Et annet bærekraftig grep i såpehyllen kommer fra Klar. Som eneste merke i Norge kommer Klar nå med påfyll i pappkartong. Påfyllkartongen er i 90 % karbonnøytral emballasje, og både kartongen og korken kan resirkuleres med papp og papir. Kjøper du en påfyllkartong istedenfor en ny flaske, sparer du opp mot 90 % plast. I første omgang er det Håndsåpen og Tøyvask som kommer med påfyll.