Extraavisen.no

Kjendiz

Offentliggjør favorittene til ny pris

(NOMINASJON): Den anonyme gruppen MFN sier de vil gi ut en egen pris fra og med neste år. Det har styret i gruppen besluttet. Blant favorittene som er offentliggjort, er Nora Emilie Nakken, Julie Børresen og Stephany La Rosa.

Publisert for

, den

Foto: Privat/Adrian Kirkerud/Joe Urretia

Gruppen er kjent for å nominere unge ildsjeler til andre priser. Nå har styret besluttet å utstedte en egen pris til unge ildsjeler.

Juryen består av flere fagfolk, deriblant jurister, helsearbeidere og andre fagfolk innen de ulike fagområdene.

I pressemeldingen er det kjent at Julie Børresen, Nora Emilie Nakken og 18 andre unge ildsjeler skrevet opp som favoritter på nominasjonslisten. Dette er bare noe av de som er offentliggjort, i tillegg til tre andre.

Tidligere ble det kjent at de hadde sendt nominasjonsforslag til prestisjetunge priser for Nora Emilie Nakken, Stephany La Rosa og Julie Børressen.

I pressemeldingen kommer det frem at Stephany La Rosa er også blant favorittene.

– Det er første gang at vi tar tre deltakere ut fra en skjønnhetskonkurranse de har deltatt i. Vi har aldri fulgt med på konkurransen så tett i år, men ser at vi kommer til å følge med på konkurransen de neste årene. Vi har besluttet at disse tre har vært viktige ildsjeler som flere bør få øye på, heter det i pressemeldingen, og legger til:

– Juryen har tatt frem disse tre som blant favorittene, og vi har flere unge ildsjeler vi ser på, og vurderer ut fra det vi har registrert oss.

Nominasjonslisten vil bli offentliggjort 12.januar 2022 – Og prisen vil bli utdelt i august.

Lik Kjendiz.no på Facebook!