Extraavisen.no er en nettavis som publiserer innenriks- og utenriks nyheter. Nettavisen ble etablert 24.januar 2021 av Daniel DeNiazi, Nora Emilie Nakken og Mauricio Evensen.

Nettavisen dekker også nyhetsstoff innen kultur, trafikk, sport, helse og kjendisstoff. Nettavisen har som mål å være en avis med et godt informativt innhold basert på fakta og kilder.

Extraavisen har siden oppstarten i januar hatt en positiv utvikling i det redaksjonelle arbeidet. Avisen har samarbeid med flere ambassader, organisasjoner og mediebedrifter rundt om i Europa.

Avisen har siden 2021 blitt sammenlignet med den danske tabloidavisen Ekstra Bladet. I dag vil nok designet bli gjenspeilet av den tyske avisen Bild.

I starten av 2022 økte avisen antall publikasjoner per dag. Selv om avisen produserer mye av stoffet sitt selv publiserer den også en rekke pressemeldinger fra ulike plattformer. Mye av stoffet blir også tilsendt fra ulike samarbeidspartnere.

På kort tid har lesertallene skutt i været og flere samarbeidspartnere har rykket inn som en viktig del av produksjonen. I dag har avisen samarbeid med over 30 PR-byråer i Norge og i utlandet, som står for nesten 60 prosent av produksjonen.

Extraavisen har i ettertid måttet tåle mye kritikk på grunn av sin journalistikk, deriblant for sin dekning av kjendisstoff hvor fotografer har blitt sendt ut til private adresser tidligere. For noen regnes avisen som en sladderavis, mens andre mener at avisen setter kilder og fakta som et grunnlag i journalistikken.

På kort tid har mange sett avisen som en viktig talerør for saker som vedrører dem politisk, selv om Extraavisen er politisk uavhengig.

Ansvarlig redaktør er Daniel DeNiazi.

Extraavisen.no er på Facebook og Twitter.

Extraavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra Extraavisen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.